Stier compatibiliteit verschillende sekspartners

Stier is het tweede teken van de dierenriem. Ze zijn tevreden met de tweede plaats in de ondernemingen die ze ondernemen. Taureanen zijn rustige, zachtaardige mensen, maar ze kennen hun eigen geest. De gedachte aan te veel actie kan een Taurean soms lichamelijk ziek maken. Stiermensen houden meer van geld, rijkdom en status dan van iets anders, en het is zeldzaam om een ​​echt arme Stier te vinden.

Ze weten hoe ze met hun financiën om moeten gaan, ondanks dat ze verkwisteringen zijn, en worden graag gezien als de mensen die alles hebben. Taureanen voelen zich gevangen of gevangen als ze fysieke toegang tot het land wordt ontzegd. Ze krijgen altijd op de een of andere manier groene vingers. De inboorlingen van de Stier staan ​​bekend om hun zachtaardige, vriendelijke en aardse aard en compatibiliteit met hen zou een gemakkelijke aangelegenheid zijn voor de andere sterrenbeelden. De Stieren verwachten echter emotionele stabiliteit, veiligheid en totaal vertrouwen en toewijding van hun partner. Geregeerd door Venus, de godin van de liefde, zou er geen gebrek aan liefde zijn in een relatie met een Stier-persoon.


Stiermensen zijn niet impulsief en worden niet op het eerste gezicht verliefd. Ze wegen de voor- en nadelen af ​​en zijn traag en stabiel in een relatie. Daarom zoeken ze naar een betere compatibiliteit met hun partners of geliefden. Ze zijn niet iemand die enig risico neemt in hun liefdesleven of huwelijk. Ze houden van in hun eigen tempo.

Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Stier

Kanker Kanker  Maagd Maagd  Steenbok Steenbok  Vissen Vissen

In-compatibele sterrenbeelden voor Stier

Tweelingen Tweelingen  leo Leo  Weegschaal Weegschaal  Boogschutter Boogschutter  Waterman Waterman 

Ram Ram

Variabel Sterrenbeelden voor Stier

Stier Stier  Schorpioen Schorpioen 

Stier-jongens houden van de goede en de beste dingen in het leven. Vandaar dat de partners van een Taurean zouden worden overladen met materiële gemakken in het leven en voor het leven zouden worden verwend met luxe rondom. Ook seks zou belangrijk zijn voor een compatibele relatie met partner. Als je een Taurus-persoon in bed kunt bevredigen, ben je binnen.

De partner van een Stier-persoon kan er zeker van zijn dat hij of zij in de juiste handen is en tot het einde begiftigd zou worden met een compatibele relatie. Ze helpen je ook om te groeien in je eigen privéruimte. Ze nemen de doelen, idealen en belangen van hun partners als de hunne en steunen hen mentaal en financieel.

De keerzijde van de medaille is echter dat moet worden opgemerkt dat wanneer de Taurus-stier woedend is, je beter uit zijn of haar wegen kunt gaan. Ook Taurus-jongens zijn zeer bezitterig, materialistisch en jaloers, iets dat opgemerkt moet worden door potentiële partners. Wanneer ze ontdekken dat hun partner afdwaalt of zijn of haar tijd ergens anders doorbrengt, zou dit het einde van de weg zijn voor de relatie met de Taurus-persoon. Hun koppige karakter kan ook komen in de vorm van compatibele relatietijden.

De vurige tekens van de dierenriem vinden de relatie met de aardse Stier misschien traag, saai en niet zo rooskleurig als het in het begin leek. Ook Taurus-mensen kunnen niet overweg met luchtige borden die te snel en te snel zijn. De aardse en waterige tekens hebben een compatibele relatie met een inheems Stier, waardoor de beschermende aard van de Stier naar voren komt.

Stier-inboorlingen zijn een te complexe persoonlijkheid en leren om hun gevoel van bezitterigheid en materialistische aard te verminderen, zou een compatibele relatie helpen gedijen. Hoewel koppig, verstikken de Taurus-mensen hun partners niet. Ze staan ​​bekend om hun loyaliteit, warmte en passie, zodat compatibiliteit met hen gemakkelijk kan worden bereikt met een beter begrip van hun aangeboren aard.

Stier met Ophiuchus - Incompatibel

De relatie tussen een Stier en een Ophiuchus is onverenigbaar. Hoewel beiden uitkijken naar financiële stabiliteit in het leven, maakt Ophiuchus zich niet veel zorgen over stabiliteit in persoonlijke relaties. Ze zwaaien gewoon met de wind mee en drijven soms af. Verdere Stieren zijn bankaardappelen, terwijl de Ophiuchus gewoon lang het huis uit wil. De behoefte van de Stier aan veiligheid wordt door de Ophiuchus ook gezien als een onnodig iets in het leven.