Compatibiliteit met Stier en Schorpioen

Dit zijn tegengestelde tekens. In een liefdesrelatie zorgt deze factor in eerste instantie vaak voor een onweerstaanbare fysieke aantrekkingskracht, maar wanneer deze afneemt, gebeurt het tegenovergestelde, tenzij beide meer dingen gemeen hebben. Beiden zijn jaloers en bezitterig, dus wederzijds vertrouwen is essentieel. Zulke intense gevoelens kunnen soms een turbulente haat-liefdevriendschap veroorzaken.
Deze twee tekens zwaaien naar elkaar vanaf tegenovergestelde uiteinden van de dierenriem. Deze twee kunnen elkaar aantrekken als gekke magneten.

Compatibiliteit met Stier en Schorpioen

Taurus wordt geregeerd door Venus, die antwoord geeft op amour en fatale attracties, terwijl Scorpio wordt geregeerd door krachtige, psychologische Pluto en vastberaden sexy Mars. Schorpioen-Stier compatibiliteit Omdat dit beide vaste mensen zijn, zal hun relatie fantastisch trouw en prachtig genereus zijn. Het zal ook voornamelijk bezitterig zijn. Beide tekens willen de ander bezitten, niet alleen fysiek maar ook op een meer mentaal niveau. Het mooie is dat ze er allebei van houden. Zelfs als hun meer van liefde op het laagste niveau is, bestaat er niet het minste vermoeden dat ze uit elkaar gaan. Er is een starheid aan deze relatie, het is intrinsiek onverzettelijk en woest gefixeerd.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens compatibiliteit Stier Mens compatibiliteit

Stierman en Schorpioenvrouw

Stier Vrouw compatibiliteit Stier Vrouw compatibiliteit

Stier Vrouw en Schorpioen Man