Horoscoop Compatibiliteit


Liefde is een opwindende ervaring in je leven. Maar het is ook eng en krachtig en soms gecompliceerd als de dingen niet lopen zoals we verwacht hadden. Compatibiliteit in een relatie is een gezegend gevoel, een feelgood-factor, een gevoel dat je in veilige armen bent. Deze sectie helpt u te begrijpen wat compatibiliteit inhoudt. En natuurlijk hebben alle relaties inzet, vertrouwen en toewijding nodig voor een compatibel leven met elkaar.

De affiniteit tussen twee individuen staat bekend als compatibiliteit die ook bekend staat als synastrie en is de studie van de relatie tussen twee individuen met behulp van een relatieve studie van hun geboortehoroscopen. De relatie tussen hun planeetposities, borden en huizen wordt geanalyseerd om erachter te komen hoe compatibel ze met elkaar zijn. De studie is gebaseerd op de verdeling van energie in hun individuele en gecombineerde grafieken.

Teken Compatibiliteit

Je sterrenbeeld laat zien met wie je compatibel bent en welke tekens je in liefde moet vermijden. Als u de compatibiliteit van uw sterrenbeelden kent, kunt u uw perfecte match in het leven vinden. Bepaalde sterrenbeelden komen gemakkelijk op terwijl anderen niet zomaar tegen elkaar kunnen staan. Weet jij welk sterrenbeeld het beste bij je past in liefde en leven?

Ontdek hier de compatibiliteit van uw sterrenbeeld. Het helpt je om je droom liefdesleven te bereiken. Alle essentiële inzichten voor een compatibel leven met partner komen hier aan bod.

Geen twee zonnetekens zijn allemaal volledig compatibel. Er is altijd een mate van onverenigbaarheid, want zo zijn we bedraad. Het verhaal van onverenigbaarheid begon al in de Hof van Eden. Het bestaat ongetwijfeld tussen ons stervelingen. Maar met een beter begrip en toewijding kan zelfs de meest onverenigbare relatie tot stand worden gebracht.

Er zijn een overvloed aan benaderingen die door astrologen worden gebruikt om de compatibiliteit te berekenen. Astrologen kijken naar synastrie, middenpunten, progressies en doorgangen om de best compatibele overeenkomsten te identificeren. Hoewel deze processen zeer complex en krachtig zijn, beginnen de meest doorgewinterde met de beoordeling van de zonnetekens van de twee betrokken personen.

De zon en op zijn beurt ons zonneteken beschrijven onze persoonlijkheid als geheel. Het beïnvloedt ook de manier waarop we omgaan met de mensen om ons heen, vooral in liefde en leven. Hoewel de studie van de heersers van de tekens waar onze zonnen zijn geplaatst en andere planetaire posities in de twee geboortetabellen ertoe doen, geeft het begrijpen van de basiscompatibiliteit van de twee betrokken zonnetekens een basisbewustzijn van de compatibiliteit van het bestudeerde duo.

De compatibiliteit van het teken spreekt over hoe de twee energieën onderling groeien en groeien, hoe de initiatieven van de twee mensen elkaar samenspannen of ondersteunen en dergelijke. De hier gevonden compatibiliteitsinformatie is slechts een klein voorproefje van de wereld van relaties en helpt wij begrijpen waar de ander naar streeft en met welke moeilijkheden hij dagelijks te maken kan krijgen. Compatibiliteit van tekens helpt ons een dieper begrip van de betrokken persoon te vinden, en weerspiegelt onze eigen persoonlijkheid met al zijn zwakheden en sterke punten.

Onze zonnetekens helpen ons onverenigbare relaties te vermijden. Incompatibele relaties maken een hel van ons leven op aarde. Ze belemmeren iemands groei, zorgen voor momenten van onzekerheid en creëren een slechte omgeving. Hoewel het vrij moeilijk is om een ​​incompatibele partner in één oogopslag te zien, is het een gemakkelijke gids om weg te gaan van diegenen wiens zonnetekens twee plaatsen van u verwijderd zijn, dat wil zeggen in kwadrantrelatie (90 graden). Dergelijke relaties zorgen voor spanning, misverstand en langdurige scheiding tussen het duo in kwestie.

Love Compatibility

Klik op uw sterrenbeeld om de compatibiliteit van uw sterrenbeeld met de andere sterrenbeelden te ontdekken. We onthullen hier de sleutels tot succes in je liefde en romantiek. We hebben naar de sterren gekeken en de liefde-compatibiliteit voor alle 12 dierenriemen opgesomd.

Wil je de geheimen ontdekken voor een perfecte liefdesrelatie. Compatibiliteit met liefde is de enige manier om de perfecte relatie te bereiken in liefde, huwelijk en seks. Je zou weten welke sterrenbeelden je moet naderen en welke je moet vermijden in je liefdesactiviteiten.

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Dit teken moet als geen ander leiden. Een van nature geboren krijger, onverschrokken en moedig als hij positief is, maar onbezonnen en roekeloos als hij negatief is, een Ram-persoon is moeilijk te negeren, zeer competitief, moeilijk te verslaan, erg vervelend, maar vreemd aardig. Ram-mensen zijn wilskrachtig, avontuurlijk, van nature extravert en impulsief.
Stier is het tweede teken van de dierenriem.Ze zijn tevreden met de tweede plaats in de ondernemingen die ze ondernemen.Taureanen zijn rustige, vriendelijke mensen, maar ze kennen hun eigen geest.De gedachte aan te veel actie kan een Taurean soms lichamelijk ziek maken . Stiermensen houden meer dan wat dan ook van geld, rijkdom en status, en het is zeldzaam om een ​​echt arme Taurean te vinden.
Geminian-onderwerpen zijn gebouwd met rusteloosheid, veelzijdigheid en een constant verlangen naar mentale activiteit. Soms kunnen Gemini-mensen niet stoppen met praten, maar het is vooral roddel voor hun eigen persoonlijke ervaringen. Gemini's zijn slim. Hun talent met woorden maakt hen ook tot goede schrijvers en redenaars.
Kanker is het eerste teken in de Water Element-groep. Mensen met kanker hebben diepe emoties en onpeilbare verlangens. In plaats van een risico te nemen en al hun energie te steken in iets dat zou kunnen mislukken, wachten ze liever af. Als de tijd rijp is, duiken ze met grote snelheid en efficiëntie naar binnen. Het zijn serieuze, zorgzame, gevoelige mensen met een complexe psyche. Dit is een teken dat niet graag onnodige risico's neemt.
Trots en vorstelijk, vurig en vastberaden, de onderwerpen van dit kattenteken zijn altijd een beetje groter dan het leven. Leeuwen worden graag opgemerkt, bewonderd en aanbeden. Van nature lui en goedaardig, is het voor Leo-proefpersonen vaak vrij moeilijk om zich te doen gelden. Leeuwen staan ​​bekend als eeuwige kinderen. Leeuwen zijn loyale, sympathieke en vaak heel aardige mensen, maar ze kunnen ook toegeeflijk, koppig en mokkend zijn als ze hun zin niet krijgen.Ze zijn warm, demonstratief en theatraal en houden van praal, blitz en glamour.
Maagd lijkt op het hek te zitten en kijkt met vertrouwen achteruit en toont tegelijkertijd een zekere verlegenheid bij het vooruitgaan. Maagd-onderdanen blijven graag op de achtergrond en gebruiken hun organisatorische vaardigheden om mensen met extraverte talenten te helpen. Maagden zijn praktisch, verstandig, logisch en slim. Ze kunnen bergen maken van molshopen in zowel een positieve als een negatieve context.
Weegschaalonderwerpen hebben de neiging om hun leven te concentreren rond liefde en relaties. Mensen die onder dit teken zijn geboren, hebben een partner nodig om op hun best te zijn en zich voldaan te voelen. Bibliotheken zijn terughoudend om een ​​richting te kiezen totdat ze er absoluut zeker van zijn dat het de juiste is. Om deze reden worden ze meestal besluiteloos geacht. Bibliotheken houden ervan om een ​​gevoel van orde op te leggen in hun leven - alles moet er perfect uitzien - uiterlijk, kleding, bezittingen, huis en omgeving moeten zorgvuldig schoon en netjes zijn. De meeste bibliotheken hebben een harde, koude, stalen kern. Wanneer ze worden geconfronteerd en gedwongen hun ware kleuren te laten zien, kunnen onderwerpen van dit teken opmerkelijk hard, agressief en verbaal zelfbeschermend blijken te zijn.
Schorpioen is waarschijnlijk het meest gevreesde en toch het meest vereerde teken van de dierenriem. De meeste Schorpioenen doen geen vlieg kwaad, want ze zijn zo zachtaardig, zorgzaam en genereus als ze hard, wreed en gemeen kunnen zijn. Het hangt er echt van af hoe ze worden behandeld. Dit is een teken dat respect eist en meestal krijgt. Schorpioenen zijn zeer gevoelige, emotionele scheppers die zo gemakkelijk gekwetst worden dat ze het niet kunnen verdragen hun gevoelens te tonen uit angst om belachelijk gemaakt te worden.
Gegeven vrijheid zijn ze warme, aanhankelijke, grappige en interessante metgezellen. Het aanpassingsvermogen van Boogschutter geeft ambidexteriteit aan het onderwerp en stelt hen in staat om meer dan één ding tegelijk aan te pakken. Concentratie is echter niet hun sterkste punt en ze raken vaak los als ze te veel praten. Hun liefde voor verandering en variatie maakt ze fascinerend maar onbetrouwbaar. Projecten worden gestart maar niet afgemaakt, afspraken en beloften worden gemaakt maar niet nagekomen, en woorden worden gesproken die een paar dagen later niets betekenen.
Steenbokonderwerpen hebben een plichtsbesef en verantwoordelijkheid tegenover zichzelf en anderen. Steenbokken steviger op de weg van succes. Omdat ze hard werken aan alles wat ze doen, verwachten ze dat alle anderen hetzelfde zijn. Luiheid, apathie en gebrek aan ambitie zijn vreemde woorden voor Steenbokken. Al op zeer jonge leeftijd lijken Steenbokken oude hoofden op hun jonge schouders te hebben. Baby Steenbokken hebben minder driftbuien dan de andere kinderen van de dierenriemcyclus.
Waterman is een van de moeilijkste tekens van de dierenriem om te begrijpen. Waterman wordt vaak als onpeilbaar ervaren, terwijl hij in werkelijkheid bijna geheel aan de oppervlakte leeft. Watermannen zullen hun diepste gevoelens niet onthullen, hoe hard anderen hen ook proberen te overtuigen, simpelweg omdat ze dat niet kunnen. Mensen met dit teken hebben de reputatie raadselachtig, moeilijk te begrijpen en anders dan alle anderen te zijn, en spelen hier slim op in om macht en aandacht te krijgen.
Dit is het teken dat een klein beetje van elk ander teken bevat en vaak het moeilijkst te begrijpen is. Vissen zijn zelden tevreden. Typische Vissen-onderwerpen zijn stil en introspectief, geven de voorkeur aan kijken en wachten in plaats van er direct in te duiken. Ze zijn over het algemeen aardig, sympathiek en ondersteunend en bieden gemakkelijk een luisterend oor voor mensen met problemen en een schouder waar vrienden op kunnen huilen.

Selecteer uw sterrenbeeldRam

(Maa 21 - Apr 19)


Stier

(Apr 20 - Mei 20)


Tweeling

(Mei 21 - Jun 21)


Kanker

(Jun 22 - July22)


Leo

(July 23 - Aug 22)


Maagd

(Aug 23 - Sep 22)


Weegschaal

(Sep 23 - Okt 22)


Schorpioen

(Okt 23 - Nov 21)


Boogschutter

(Nov 22 - Dec 21)


Steenbok

(Dec 22 - Jan 19)


Waterman

(Jan 20 - Feb 18)


Vissen

(Feb 19 - Mar 20)

Maan compatibiliteit

Als het gaat om compatibiliteit in astrologische studies, wordt veel gemaakt van zonnetekens. Maar wij mensen zijn behoorlijk complex van aard. Onze kaarten hebben een behoorlijk aantal planeten, aspecten, punten en hoeken en je zonneteken is er slechts een minuscuul onderdeel van. Als het gaat om het bestuderen van de compatibiliteit met betrekking tot liefde, huwelijk, seks en romantiek, is de algehele energie van belang.

Hier komt de Maan ons te hulp. De maan heerst over onze emoties en karakter. Het geeft aan hoe u zich uitdrukt tegenover uw partner. Hier concentreren we ons op hoe goed de twee manen gerelateerd zijn in een compatibiliteitsonderzoek. Indiase astrologie gebruikt de plaatsing van de maan om op het compatibiliteitsniveau van een paar te komen.

Elk maanteken gedraagt ​​zich anders in combinatie met een ander maanteken; sommige kunnen wonderwel met elkaar opschieten, terwijl andere voortdurend met elkaar in discussie zijn. Ontdek hoe uw bord samenwerkt met alle 12 maantekens.

Er zijn geen studies of gegevens om de impact van de maan op onze compatibiliteit met relaties te achterhalen. Maar dan kan het positief worden gebruikt om anderen aan te moedigen een kans te wagen met hun liefde en relatie.

Het komt er allemaal op neer - als het gaat om compatibiliteit in het leven, is het zo belangrijk om gewoon voor elkaar te zorgen, elkaars positieven te zoeken, consequent toegewijd te zijn, de ander te steunen en te respecteren als een persoon die heeft ook zijn of haar eigen vrijheid of persoonlijke ruimte.

Elementaire compatibiliteit

Elementaire compatibiliteit

De meest geaccepteerde techniek om compatibiliteit te bepalen, is gebaseerd op de elementen. Je kunt altijd het beste matchen met een ander vuur-, aarde-, lucht- of waterteken. Een andere benadering is om je tegengestelde teken te overwegen. Hoewel wedstrijden met tegengestelde tekens vaak een beetje tegenkracht kunnen hebben, vormen de betrokken mensen meestal een goed paar.

In de astrologie zijn de 12 sterrenbeelden verdeeld in vier elementgroepen. Zij zijn

• Vuurtekens: Ram, Leeuw en Boogschutter

• Aardetekens: Stier, Maagd en Steenbok

• Luchttekens: Tweelingen, Waterman, Weegschaal

• Watertekens: Kreeft, Schorpioen, Vissen

Element compatibiliteit Beoordeling Aard van de relatie
Vuurteken + Air-teken Er ontstaan ​​relatieproblemen
Aardeteken + Waterteken Beiden zijn stabiel en gevoelig
Vuurteken + Vuurteken Zeer vurige wedstrijd
Aardeteken + Aardeteken Ze kunnen goed met elkaar overweg
Luchtteken + Luchtteken Geen goede match
Waterteken + Waterteken Te gevoelig

Compatibiliteitsrapport - Bekijk uw compatibiliteit

Ons compatibiliteitsrapport brengt je een stap dichter bij het vinden van ware liefde in het leven. Zijn jij en je partner voor elkaar gemaakt? Er is maar één manier om erachter te komen! Door uw compatibiliteitsrapport te bestellen. Neem het rapport om erachter te komen of uw relatie op afstand zal gaan of niet. Ontdek je beste compatibele partner.

Dien uw persoonlijke gegevens in, evenals die van de persoon waarin u geïnteresseerd bent, om uw compatibiliteitsrapport op te halen via www.findyourfate.com en meer te weten over de relatie tussen uw partner (of) datingpartner (of) partner (of) vriend (of) ) metgezel (of) je liefde (of) je Ex. en jij in detail. Wees gerust, ons compatibiliteitsrapport is "de beste koop".

Disclaimer op een joviale noot:

Je bent een persoon met een vrije wil en uiteindelijk moet je de verantwoordelijkheid nemen voor je levenskeuzes. Astrologie- en compatibiliteitsrapporten geven u suggesties, maar bepalen op geen enkele manier op wie u verliefd wordt !!

Compatibiliteit in een handomdraai

RAM Leo, Boogschutter, Tweelingen en Waterman.
STIER Maagd, Steenbok, Kreeft en Vissen.
GEMINI Weegschaal, Waterman, Ram en Leeuw.
KANKER Schorpioen, Vissen, Stier en Maagd.
LEO Ram, Boogschutter, Tweelingen en Weegschaal.
MAAGD Stier, Steenbokkanker en Schorpioen.
WEEGSCHAAL Tweelingen, Waterman, Leeuw en Boogschutter.
SCHORPIOEN Kreeft, Vissen, Maagd en Steenbok.
BOOGSCHUTTER Leo, Ram, Weegschaal en Waterman.
STEENBOK Maagd, Stier, Schorpioen en Vissen.
WATERMAN Weegschaal, Tweelingen, Boogschutter en Ram.
VISSEN Schorpioen, Kreeft, Steenbok en Stier.

...

Vind welke zonnetekens overeenkomen met uw astrologie / sterrenbeeld. Compatibiliteit van sterrenbeelden voor liefde en romantische relatie. Zoek uit welke sterrenbeelden compatibel zijn. Vind hier kwaliteitsresultaten! Geen twee zonnetekens zijn hetzelfde en volledig compatibel. Er bestaat altijd een mate van onverenigbaarheid, want zo zijn we gemaakt. Het verhaal van onverenigbaarheid begon al in de Hof van Eden.