Menu
Horoscoop

Astrologie_Bronnen


Begin… Astrologie is een waarzeggerij onderwerp dat informatie geeft met betrekking tot menselijke aangelegenheden op basis van de studie van de positie van hemellichamen. Dus hoe is het allemaal begonnen? Kijk eens naar de: Oorsprong

Findyourfate.com begeleidt je op de juiste weg naar succes in je leven, liefde en spiritualiteit op basis van dit astrologische principe. Krijg de oplossing voor uw levensproblemen van onze deskundige astrologen. Dit is de ultieme gids voor alles over liefde, religie en spiritualiteit.

Als je een beginner bent…

Dus als je nieuw bent in deze wetenschap en je wilt leren en weet meer dan dit uw ideale pitstop zou zijn: Principes van Astrologie

Over findyourfate.com

Findyourfate.com is een waarzeggerij-website die vol staat met artikelen en informatie die handig is voor zowel de experts als de beginnende amateurs in het veld. Als je een voorbijganger bent die wil proeven van de occulte wetenschappen, ontdek dan wat we jou te bieden hebben.


Gratis horoscoop

Dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks bereik

www.findyourfate.com biedt gratis dagelijkse horoscopen die diepgaand en nauwkeurig zijn. Het is een goede manier om je dag goed te beginnen met onze dagelijkse horoscopen. Zo bent u goed uitgerust voor de komende dag. Ontvang de dagelijkse voorspelling voor alle sterrenbeelden voor alle dagen het hele jaar door. De dagelijkse horoscopen zijn gebaseerd op de dagelijkse planetaire posities.

Onze dagelijkse horoscopen zitten boordevol krachtige informatie die je helpen een betere dag te plannen.

Kies uw sterrenbeeld om de horoscoop van vandaag helemaal gratis te bekijken

RAM

(Maa 21 - Apr 19)
Als je succesvol bent, is het gemakkelijk om alle kleine mensen te ver...

Stier

(Apr 20 - Mei 20)
Het enige wat jullie willen doen is de deur sluiten en vandaag in vre...

Tweelingen

(Mei 21 - Jun 21)
Kleuren en geluiden en texturen smelten allemaal prachtig samen terwi...

Kanker

(Jun 22 - Jul 22))
Er is niets saaier dan iemand die het constant met je eens is, toch K...

Leeuw

(Jul 23 - Aug 22)
Niet altruistische acties zullen vandaag niet het gewenste resultaat ...

Maagd

(Aug 23 - Sep 22)
Net als je dacht dat het stuk voorbij was, gaat het doek weer omhoog ...

Weegschaal

(Sep 23 - Okt 22)
Je weet nooit wanneer iets je gaat verrassen, dus sluit nieuwe ervari...

Schorpioen

(Okt 23 - Nov 21)
Er is geen ontkomen aan het onvermijdelijke vandaag, dus probeer niet...

Boogschutter

(Nov 22 - Dec 21)
Ja, het is waar het is tijd voor een persoonlijk feest. Een vervelend...

Steenbok

(Dec 22 - Jan 19)
Je voelt je misschien een vreemdeling in een vreemd land. Als anderen...

Waterman

(Jan 20 - Feb 18)
De sterren glimlachen niet alleen naar je ze grijnzen van oor tot oor...

Vis

(Feb 19 - Mar 20)
Hoe komt het dat je vandaag ieders gedachten kunt lezen, Vissen De ge...

Plan je week met deze astrologische update van onze gratis Wekelijks Horoscoop. De Weekly scopes worden elke maandag geüpload. "Zeer inzichtelijke en zinvolle wekelijkse voorspellingen" is de feedback die we krijgen van onze vaste klanten. De wekelijkse scope is een algemene benadering om uw leven in de loop van een week te voorspellen.

Klik hier om uw Maandelijkse Horoscoop te zien .

Klik hier om uw Jaarlijkse Horoscoop te zien .

Compatibiliteit

Compatibility

Liefde, relatie of huwelijk kan ingewikkeld zijn, maar het volgen van uw horoscoop-compatibiliteit maakt alles gemakkelijk! Je sterrenbeeld laat zien met wie je compatibel bent en welke sterrenbeelden goed gaan, met welke je moet daten of trouwen, met wie je seksueel compatibel bent....

De compatibiliteit met zonneteken en Compatibiliteitskanalen voor maantekens vergelijken uw lichtposities met die van uw partner en begeleiden u dienovereenkomstig. Ontsteek de verloren romantiek in je leven terug.

Relaties vormen de essentie van ons leven. Synastry helpt je om betere banden te smeden in je relatie met je ouders, broers en zussen, huisdier, grootouders, baas, enz.

De sterren Zon en Maan bepalen hoe we omgaan met onze vrienden. Meer over Vrienden en relaties.

Zie ook welke sterrenbeelden je aangetrokken voelen en welke tekens door jou worden afgestoten. Zodiac-attracties/afstotingen.

Sta je op het kruispunt van een relatie? Ons compatibiliteitsrapport is een van de algemeen erkende diensten. Bestel nu de jouwe

Gratis rapporten

Findyourfate offers many astro reports for free.

Astrologie

We bieden gratis online services zoals maangrafiek, handlezen, gunstige tijden, geluksedelstenen, panchang, 10 porutham, doodsmeter, kua-nummer, handschriftanalyse, dromen, dagelijks, wekelijks , maand- en jaarhoroscoop. We bieden ook een gratis numerologie-analyserapport aan.

We bieden ook gratis handlezen en gratis numerologierapporten.

Probeer ook onze andere betaalde gepersonaliseerde astroloogdiensten...


Astrologiebronnen - 2021

astrologiebronnen

Onze 2021 Jaarprognoses geven je een goed beeld van het komende jaar op het gebied van carrière, liefde, familie, financiën, reizen en meer. Het zou een goede samenvatting van het jaar in een notendop zijn voor de 12 sterrenbeelden. Ook 2021 astro kalenders, 2021 retrograde data, 2021 Maan-astrologie, 2021 equinox en zonnewendes, enz. worden vermeld voor uw vriendelijke inzage.

2021 jaarlijkse planetaire invloeden op de sterrenbeelden zouden ook goed gelezen kunnen worden.

Maanastrologie & Horoscoop

Indiaas systeem ook wel Maanastrologie volgt een kalender op basis van sterrenbeelden met de maan in het midden. Het Maanteken waarmee je bent geboren, is eerder gewend aan voorspellingen zoals het westerse astrosysteem dat afhankelijk is van je zonneteken. Omdat de maan de geest en emoties regeert, krijgt de maan prioriteit in het Indiase astrologische systeem.

Om uw maanhoroscoop te krijgen Pl- Selecteer uw geboortejaar

    

Zonnetekens en Maantekens


De zontekens

De twaalf sterrenbeelden zijn gegroepeerd in de vier elementen namelijk vuur, aarde, lucht en water die de natuurlijke wereld vormen.

De Vuurtekens zijn Ram, Leeuw en Boogschutter die gepassioneerd, dynamisch en temperamentvol van aard zijn en voorzichtig moeten worden gekoesterd.

Stier, Maagd en Steenbok zijn de Aardetekens die de "echte mensen" zijn die geaard blijven en loyaal zijn aan hun naasten.

De Luchttekens zijn Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Ze houden zich bezig met actie en brengen veranderingen teweeg op planeten aarde.

En de Watertekens zijn Kanker, Schorpioen b> en Vissen die het emotionele lot vormen. Zijn intuïtief en hebben ook een gepassioneerd karakter.


Indiase astrologie

Indiase astro is totaal anders dan westers. Dit is een nobele en natuurlijke wetenschap die teruggaat tot 3000 voor Christus. Ook wel Vedische of hindoeïstische astro-systeem genoemd, werd verschillende tijdperken geleden door wijzen gedocumenteerd. De Indiase astro wordt beschouwd als het oudste waarzeggerijsysteem ter wereld.

Indiase astrologie is waarschijnlijk een van de oudste systemen van astrologische studies. Maar het verschilt in grotere mate van zijn westerse tegenhangers. Indiase astrologiekaarten worden opgesteld met behulp van de datum, tijd en plaats van een persoon om zijn/haar geboortehoroscoop op te zetten. Vervolgens wordt de kaart bestudeerd voor verschillende aspecten, zoals familie, kinderen, huwelijk, carrière, financiën, ziekten, overlijden, enz.

Indiaas Vedische systeem - covers jaarlijkse voorspellingen, matchmaking, vastu-rapporten, Rasis (maanteken), nakshtra's, gunstige tijden, astrologische remedies.. Van alle astrologische methoden wordt gezegd dat de Indiase of Vedische nauwkeuriger en authentieker is, omdat deze wordt ondersteund door feiten en regels die zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld door oude zieners en wijzen op het Indiase subcontinent. Het wordt ook wel Jyotisha of hindoeïstische astro genoemd.

In het Indiase systeem zouden de planeten, ook wel de "Graha's" genoemd, een belangrijke rol spelen bij het bepalen van het lot van een individu. Het gelooft ook dat de fortuinen en tegenslagen die men in deze geboorte ervaart, te wijten zijn aan zijn karma - dat zijn zijn daden uit het verleden.

Vedische astrologie - Fundamentals

Genezing en Ayurveda

Vedische astrologie - interpretaties

Ashta Kuta Matching

Verklarende woordenlijst


Astro-bronnen van findyourfate.com

Hier volgen slechts enkele van onze astrologische hulpmiddelen en tabellen die absoluut gratis zijn:

2021 Jaarhoroscopen


Astrologie artikelen

Recent toegevoegd

Dark Side of all Zodiacs

10 Nov 2021

Ram is geneigd onstuimig en ongeduldig te zijn als het gaat om het nemen van beslissingen. Wanneer iemand anders ideeen aan een Ram aanbiedt, tonen ze meestal weinig aandacht omdat ze alleen om hun eigen ideeen lijken te geven.

Wat is bijbelse numerologie?

20 Oct 2021

Bijbelse numerologie is een fascinerend onderwerp achter de numerieke betekenis ervan. Het is een studie van getallen in de Bijbel. Alle getallen waarmee je omringd bent, hebben grote, lang gekoesterde bijbelse betekenissen. Cijfers hebben in veel kringen een belangrijk debat.

Het getal 666 betekent vanuit het perspectief van de numeroloog

19 Oct 2021

Als je een reeks getallen keer op keer hebt gezien, en het is geen toeval. Het is een teken van je engelen en ze proberen je op het juiste pad te brengen.

Numerologie en gelukskleuren voor sterrenbeelden

16 Oct 2021

Numerologie vertelt je de kennis van getallen en hoe deze getallen je kunnen helpen om meer te weten te komen over je toekomst. Numerologie vertelt je over je gelukskleuren, geluksgetallen, toekomstige kansen en toekomstige uitdagingen.

Goddelijkheid en kracht van nummer 7

16 Oct 2021

Numerologie bestudeert de relatie tussen getallen en iemands leven. Zijn overtuigingen, dat je naam veel informatie over je persoonlijkheid kan onthullen. Divinity analyseert dat jij het soort persoon bent waar mensen graag in de buurt zijn.

Efemeriden

efemeriden
Elke astrologische studie heeft de positie van de planeten en armaturen nodig en een Efemeriden komt hier te hulp. Een Efemeriden geeft de exacte locatie van de verschillende transiterende planeten aan de sterrenhemel voor een bepaalde tijd en datum. De Ephemeriden werden al in de 4e eeuw voor Christus gebouwd en zijn nuttig voor astronomen, astrologen en navigators over de hele wereld. Zwaar computergebruik gaat gepaard met het afleiden van de efemeriden. We hebben de Efemeriden-gegevens tot onze verdienste voor een periode van 200 jaar, variërend van 1900 tot 2100.

geboortekaart/geboortekaart

Ontdek wat waarzeggerij je te bieden heeft. Haal om te beginnen uw geboortehoroscoop of de geboortehoroscoop op. Dit is de basis van al je vroegere, huidige en toekomstige levensloop.

Je kunt je geboortehoroscoop krijgen door je geboortegegevens in te voeren, zoals plaats, datum en tijd van geboorte hier.


Stel een vraag aan astroloog

Als je carrière in slechte staat verkeert en je wilt een astrologische oplossing hebben om je carrièreobstakels te overwinnen?

- Heb je een moeilijke relatie?

- Ben ik compatibel met mijn partner?

- Wanneer ga ik trouwen?

- Wanneer zullen mijn financiële problemen verbeteren?

- Krijg ik een goede baan?

Stel gewoon een vraag, elke vraag die je nu dwarszit. Ons team van deskundige astrologen zal u de juiste antwoorden geven. Dit is een eersteklas, gespecialiseerde en zeer nauwkeurige astrologieservice die al meer dan tien jaar door honderden van onze bezoekers wordt gebruikt. Onze USP is dat dit een handmatig gegenereerd rapport is en niet een machine-afgeleid rapport.

Submit your question