Zodiac afstotingen

Waarom je de tekens haat - Dierenriem haten

De minst compatibele astrologische tekens zijn die tekens die typisch met elkaar botsen of elkaar niet mogen of haten. Elke zucht van de dierenriem wordt toegeschreven aan bepaalde specifieke eigenschappen en als de eigenschappen niet goed kloppen, zouden er relatieproblemen zijn in liefde, romantiek, huwelijk, vriendschap, familie en carrière.

Hoewel wordt gezegd dat bepaalde sterrenbeelden totaal onverenigbaar zijn of elkaar fel haten, kunnen dingen werken als ze in de juiste geest of houding worden genomen. Je zou een bepaalde eigenschap van een bepaald zonneteken kunnen haten, maar dan zou het respecteren van elkaars verschillen een lange weg zijn bij het bouwen van sterkere bruggen.


Geïnteresseerd om te weten wat elk sterrenbeeld inheems haat in elk ander sterrenbeeld, lees verder. Deze sectie gaat helemaal over de afstoting of haat tussen tekens. Met andere woorden, het brengt de onverenigbare problemen tussen de sterrenbeelden aan het licht, wat handig zou zijn als relaties misgaan...

U

Naam        

Zon Tekens  

Je partner

Naam        

Zon Tekens