Maanastrologie en horoscopenWat is maanteken of maanastrologie?

Het sterrenbeeld waar de maan aanwezig was toen je in deze wereld werd geboren, is je maanteken. Als de maan in een bepaald sterrenbeeld staat, zullen de kenmerken van dat teken de uitdrukking van de maan veranderen.

Selecteer uw geboortejaar in de lijst die hieronder wordt weergegeven. Het brengt je naar een maankaartpagina voor het jaar. Kies uw geboortemaand. Zoek vervolgens naar je geboortedatum en klik op het bord ernaast om je maanhoroscoop te krijgen. Als uw geboortedatum niet wordt weergegeven, selecteert u het nummer dat het dichtst bij uw datum ligt.Om uw Maanhoroscoop Pl- Selecteer uw geboortejaar

    

Zonneteken of maanteken?

Er wordt gezegd dat de maan je persoonlijkheid regeert, terwijl de zon je individualiteit regeert. De zon beïnvloedt ons totale zelf of onze persoonlijkheid. De zon vertegenwoordigt daarom de manier waarop we worden gezien door anderen om ons heen. De maan vertegenwoordigt het meer van onze innerlijke wereld van gevoelens en emoties, en hoe we over onszelf denken. De zon regeert de dag, maar de maan heeft een heel mysterieuze kant, met diepere meer verborgen aspecten.

De maan is een belangrijke planeet aan de dierenriemhemel die een grote invloed heeft op ons leven. De maan doorloopt de hele dierenriem in een cyclus van 28 dagen, in tegenstelling tot de zon en andere planeten die langere perioden duren. Daarom zijn de maaneffecten gemarkeerd en variëren ze maandelijks, wat ons helpt om ons af te stemmen op de kosmische lucht.