Stier Man Met Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Deze relatie tussen de Taurus-man en de Schorpioen-vrouw zou veel compatibel zijn in vergelijking met de andere combinaties. Dit komt omdat de intense energieniveaus van de Schorpioen-vrouw het in stand houden, wat er ook gebeurt. De ambitieuze Stier domineert meestal het toneel. Hij is seksueel, sensueel en een gelijke voor zijn Schorpioen-tegenhanger. Zij daarentegen neemt hem plaatsen op een meer emotioneel gevoel.
Taurus Man-Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Schorpioen-paren

&stier; Al Pacino en Beverly D'Angelo

&stier; Lawrence Olivier en Vivien Leigh

&stier; Emilio Estevez en Demi Moore

Compatibiliteit voor romantiek

Dit paar van de Taurus-man en de Schorpioen-vrouw staan ​​niet erg bekend om romantiek.


De relatie is intenser dan het woord romantiek. Er zou hier een intense passie en lust zijn. Beiden zijn toegewijd aan elkaar en doorstaan ​​samen het leven.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Stiermannetje en een Schorpioenvrouwtje zijn goede vrienden, zo niet goede partners op het werk. Omdat ze allebei toegewijd zijn aan hun taak, staan ​​ze erom bekend samen geweldige taken uit te voeren. Er zou loyaliteit, wederzijds vertrouwen en een band zijn die hen samen zou brengen in de boot van vriendschap voor het leven.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Taurus-man en de Schorpioen-vrouw vormen een compatibel paar in het huwelijk. Ze zijn trouw, nemen het leven serieus, loyaal en toegewijd aan elkaar. Elk heeft het duwtje van de ander nodig om door te gaan. Er zouden aanvankelijke haperingen zijn, maar de relatie wordt met de tijd en testen verfijnd. Er zouden af ​​en toe breuken zijn, maar dan zou het niet het einde zijn. Als ze allebei een transparantie in de relatie delen, dan zou thuis de hemel zijn voor dit paar.

Compatibiliteit voor seks

Dit is een van de meest sexy duo's onder de dierenriem. De Schorpioen maakt het nog intenser met haar constante verleiding en verleidingen en geheimzinnige bewegingen. De Taurus-man is over het algemeen onder het harnas van zijn schone dame als het op seks aankomt. Hij moet haar materialistisch bevredigen als zij haar bevredigt met zijn libido.

Het eindspel

Het stel is iemand die een relatie te serieus neemt in het leven dat als ze het afblazen, de hel zou breken. De een wil de ander terugbetalen met allerlei wraak. Het afblazen van het spel zou intenser zijn met allerlei excessen. Het zouden de familieleden en de kinderen zijn die het meest lijden als dit duo het uit elkaar gaat.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10