Waterman compatibiliteit verschillende sekspartner

Waterman is een van de moeilijkste tekens van de dierenriem om te begrijpen. Watermannen worden vaak als ondoorgrondelijk ervaren, terwijl ze in werkelijkheid bijna volledig aan de oppervlakte leven. Watermannen zullen hun diepste gevoelens niet onthullen, hoe hard anderen ook proberen hen te overtuigen, simpelweg omdat ze dat niet kunnen. Mensen met dit teken hebben de reputatie raadselachtig, moeilijk te begrijpen,

en anders dan alle anderen, en speel hier slim op in om kracht en aandacht te krijgen.

Ze zijn buitengewoon vriendelijk en toch afstandelijk op persoonlijk vlak, sociaal in grote bijeenkomsten, maar ongezellig tijdens kleinere bijeenkomsten en feesten die meer intimiteit vereisen. Ze zijn behulpzaam en meelevend wanneer ze betrokken zijn bij liefdadigheidsinstellingen of groepsactiviteiten.


Astrologisch gezien blijken de Watermannen vrij en onafhankelijk te zijn en net als eenzaamheid. Hoe goed kunnen ze een compatibele relatie aangaan met hun partners? Ze hebben echter enkele zeldzame karakters die hen voor het leven naar potentiële compatibele partners lokken.

Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Waterman

Ram Ram  Tweelingen Tweelingen  Weegschaal Weegschaal  Boogschutter Boogschutter

In-compatibele sterrenbeelden voor Waterman

Vissen Vissen  Stier Stier  Kanker Kanker  Maagd Maagd  Schorpioen Schorpioen 

Steenbok Steenbok 

Variabel Sterrenbeelden voor Waterman

Waterman Waterman  Leeuw Leeuw 

Watermannen staan ​​bekend om hun humanitaire daden en zouden het een beetje moeilijk vinden om zich in het traditionele huiselijke leven te vestigen. Ze geloven niet in het concept van een gezin en zijn eraan gebonden. Ook klagen hun partners over het algemeen dat ze veel meer om de wereld geven dan om henzelf. Dit brengt periodieke periodes van onverenigbaarheid met zich mee in de relatie met een inwoner van Waterman.

Watermannen geloven niet in liefde, romantiek en rondrennen met hun partner. Ze willen een goede ontmoeting tussen hun geest en ziel om ook in moeilijke tijden dit leven samen te reizen. Bepaalde zonnetekens die afhankelijk zijn van een expliciete show van liefde en genegenheid, zoals een Kreeft of Vissen, zouden enorm worden beïnvloed als ze in het leven met een Waterman terechtkomen. Aan de andere kant hebben de Watermannen het vermogen om de restanten van de sterrenbeelden te verzamelen en ze te veranderen in iemand die compatibel genoeg is voor hen.

Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman-compatibiliteit

Waterman Man en Ram Vrouw

Waterman Man en Stier Vrouw

Waterman Man en Tweeling Vrouw

Waterman Man en Kreeft Vrouw

Waterman Man en Leo Vrouw

Waterman Man en Maagd Vrouw

Waterman Man en Weegschaal Vrouw

Waterman Man en Schorpioen Vrouw

Waterman Man en Boogschutter Vrouw

Waterman Man en Steenbok Vrouw

Waterman Man en Waterman Vrouw

Waterman Man en Vissen Vrouw

Waterman Vrouw
Compatibiliteit

Aquarius Woman-compatibiliteit

Waterman Vrouw en Ram Man

Waterman Vrouw en Stier Man

Waterman Vrouw en Gemini Man

Waterman Vrouw en Kreeft Man

Waterman Vrouw en Leo Man

Waterman Vrouw en Maagd Man

Waterman Vrouw en Weegschaal Man

Waterman Vrouw en Schorpioen Man

Waterman Vrouw en Boogschutter Man

Waterman Vrouw en Steenbok Man

Waterman Vrouw en Waterman Man

Waterman Vrouw en Vissen Man

Watermannen die emotioneel afstandelijk zijn, zouden duizend zielen in de buitenwereld redden, maar vinden het moeilijk om thuis met slechts één persoonlijke ziel om te gaan. Houd er echter rekening mee dat potentiële partners u een geweldig en geweldig leven te wachten staan. Elke dag zou anders zijn in je leven met een Waterman. Ze zijn een raadsel om te ontdekken.

Romantiek en emoties hebben geen betekenis voor een Waterman. Ze hebben gewoon geen remming over het hebben van meerdere zaken en dates. Ze bedoelen geen pijn voor hun partner, maar nemen het gewoon in hun pas. Trouw zou voor sommige Watermannen buiten de perken zijn. Partners moeten op hun hoede zijn voor Watermannen, want wanneer ze hem of haar beginnen te beheersen, zullen ze waarschijnlijk afdwalen om hun persoonlijke vrijheid en keuze te tonen.

Wat betreft de elementaire analyse, de luchttekens zouden goed met je kunnen opschieten, aangezien je ook een luchtteken bent, maar waar jullie elkaar ontmoeten, zou een onbeantwoorde vraag zijn. De vurige tekens kunnen geen compatibele relatie met een Waterman krijgen, omdat ze te fel, impulsief en egoïstisch zijn. De aarde- en watertekens lijken ook onverenigbaar met een Waterman, omdat ze de vrijheid en onafhankelijkheid waar de Waterman om vraagt ​​niet kunnen begrijpen.