Steenbok Vrouw Met Waterman Man Compatibiliteit

Er zou niet veel compatibiliteit zijn tussen een Steenbok-vrouw en een Waterman-man in een relatie. Veel liefde en toewijding is niet te zien, hoewel ze het goed zouden kunnen vinden als vrienden in het leven. De Waterman-man zou een extravert en een flirt zijn die niet goed zou worden opgevat door het conservatieve Steenbok-meisje. Als ze het erover eens zijn om het oneens te zijn, zou er goedheid in de relatie zijn.

Hier met dit duo geeft de Waterman-man het visioen en het Steenbok-meisje brengt het naar de realiteit. Een verborgen band bindt hen gewoon samen, ondanks hun meningsverschillen. Ze vullen elkaar gewoon aan in het leven.

Compatibiliteit Steenbok Vrouw-Waterman Man

Beroemd Steenbok-Waterman-paar

• Carla Bruni-Nicholas Sarkozy

• Helena Christensen-Michael Hutchence

• Loretta Young-Clark Gable

• Christy Turlington-Edward Burns

• Ali Wentworth - George Stephanopolous

Compatibiliteit voor romantiek

Er is weinig compatibiliteit voor romantiek met dit paar, hoewel beide niet zo romantisch zijn in het leven. Hoewel ze strikte disciplinairen zijn, houden ze ervan om af en toe te flirten en te romantiek met hun partner. De Waterman-man zou min of meer een vrijstaand personage zijn zonder veel passie of romantiek in het leven. Steenbok blijkt ook een gevoelloos meisje te zijn in een relatie. Het element romantiek en passie zou hier dus ontbreken.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Waterman-man en de Steenbok-vrouw maken goede vrienden voor het leven. Ze vormen een ideaal team als het gaat om vriendschap, ze delen toewijding en een intelligente blootstelling. Het duo heeft een groter perspectief op alles over het leven. Wederzijdse productie- en leiderschapskwaliteiten blijken in beide aanwezig te zijn - een voorwaarde om goede vrienden in het leven te zijn. Deze combinatie maakt goede metgezellen in het werk in plaats van in spel of vrije tijd.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Steenbok-vrouw en de Waterman-man vormen een geweldige compatibele combinatie voor het huwelijk. Samen staan ​​ze bekend om een ​​betrokken en op integriteit gerichte relatie. Deze combinatie geeft meestal een huwelijk op lange termijn waarbij toewijding aan een partner het sleutelwoord zou zijn. De Waterman-man brengt nieuwheid in de relatie, terwijl de Steenbok-vrouw goed is in het opnieuw afstemmen van de relatie op de omstandigheden en de omgeving. Dit huwelijk verloopt meestal langzaam maar gestaag. Quality time zou samen worden doorgebracht en beiden nemen evenveel verantwoordelijkheid bij het opvoeden van het gezin. Teamwork zou hier op prijs worden gesteld.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou hier een meer aardse aangelegenheid zijn met dit paar dan met enig ander paar in de dierenriemcombinaties. De Waterman-man voelt zich meer thuis als hij seks heeft met een Steenbok-vrouw dan wie dan ook. Het is bekend dat hij een regelmatige dosis seks geeft om haar sensuele behoeften te sussen. Er zou hier geen nieuwheid zijn.

Het eindspel

Als de Waterman-man in deze relatie er genoeg van heeft, distantieert hij zich gewoon van de Steenbok-vrouw zonder zijn geduld te verliezen. Maar als hij eenmaal het besluit had genomen om ermee op te houden, zou er geen weg meer terug zijn. Het Steenbok-meisje zou totaal niet op de hoogte zijn van deze daad, omdat de Waterman-man eerder aan haar zou hebben toegegeven.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10

Compatibiliteit met sterrenbeelden

tweeling   Kanker  Leeuw  maagd  Weegschaal  Schorpioen  boogschutter   Waterman   Vissen  RAM  stier