Compatibiliteit Steenbok en Steenbok

Deze combinatie vermenigvuldigt de voorzichtige, conservatieve, realistische benadering van een Steenbok tot leven. Met een gemeenschappelijk doel zullen hun ambities en doorzettingsvermogen succes verzekeren. Echter, als de een de ander probeert te gebruiken voor egoïstische eindigt, kan dit tot veel bitterheid en wrok leiden. buitenstaanders die avontuurlijker en relaxter zijn, zullen dit duo waarschijnlijk ook vinden serieus en formeel.
Kijk naar de ladder van succes en je kunt zien een paar Steenbokken. Dit vastberaden duo is recht naar boven geklommen de top, treur voor trede, zonder er een liedje over te maken en erover te dansen.

Compatibiliteit Steenbok-Steenbok

Een van de geweldige eigenschappen van het tweetal zullen zijn dat ze niet aan de top willen komen hun eigen geweldige verdiensten - ze hebben geen hulp van iemand anders nodig. Het probleem is echter dat geen van beiden zal kunnen leven met een mislukking en als een van hen een brullende raket is en de andere een vochtige squib in de nacht van het leven, zal hun relatie geen spetterend succes worden. Maar als ze zijn allebei cascading catherine wielen, het kan een leven vol rozen zijn voor dit tweetal.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit