Scorpio-compatibiliteit verschillende sekspartners

Schorpioen is waarschijnlijk het meest gevreesde en toch het meest gerespecteerde teken van de dierenriem. De meeste Schorpioenen doen geen vlieg kwaad, want ze zijn zo zachtaardig, zorgzaam en genereus als hard, wreed en gemeen kunnen zijn. Het hangt er echt van af hoe ze worden behandeld. Dit is een teken dat respect vereist en meestal ook krijgt. Schorpioenen zijn zeer gevoelige, emotionele scheppers die zo gemakkelijk gekwetst worden dat ze het niet kunnen verdragen om hun gevoelens te tonen uit angst om belachelijk gemaakt te worden.

Schorpioenen ontwikkelen van jongs af aan het vermogen om dergelijke uiterlijke uitingen van emoties te beheersen, en blijven met droge ogen. Schorpioenen vergeven niet gemakkelijk, of zelfs helemaal niet, en zijn in staat de rest van hun leven wrok te koesteren. Schorpioenonderwerpen zijn hardwerkend, genereus en zeer vastberaden. Als ze eenmaal aan een taak zijn begonnen, zullen ze toegewijd zijn om deze af te maken. Ze kunnen obsessief toegewijd raken aan een persoon, een doel of een project.


Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Schorpioen

Steenbok Steenbok  Vissen Vissen  Kanker Kanker  Maagd Maagd

In-compatibele sterrenbeelden voor Schorpioen

Boogschutter Boogschutter  Waterman Waterman  Ram Ram  Tweelingen Tweelingen  leo Leo 

Weegschaal Weegschaal 

Variabel Sterrenbeelden voor Schorpioen

Schorpioen Schorpioen  Stier Stier 

Vanuit een astrologisch perspectief wordt gezegd dat de inboorlingen van Schorpioen zeer seksueel, intens, geheimzinnig en vreemd van aard zijn. Hoe goed ze dan een compatibele relatie met hun partner kunnen onderhouden, is dan een veel voorkomende vraag voor iedereen. Schorpioenen hebben een intense passie en een sterk magnetische persoonlijkheid en aura om hen heen dat eenvoudig potentiële partners aantrekt. Ze blijken echter te complex te zijn om te hanteren door sommige sterrenbeelden.

Schorpioenen zijn ook zeer emotioneel en zouden hun partners gewoon gek maken. Hun humeurigheid is iets anders waar een partner zijn hele leven mee moet omgaan. Het is bekend dat schorpioenen lang wrok koesteren en wraak komt vaak voor in hun leven. Dit zou echter een goede compatibele relatie kunnen verstoren. Schorpioenen vinden het leuk om genoegen te nemen met een partner die ze eenvoudig en zonder verplichtingen kunnen vertrouwen.

Schorpioen Man
Compatibiliteit

Scorpio man compatibiliteit

Schorpioen Man en Ram Vrouw

Schorpioen Man en Stier Vrouw

Schorpioen Man en Gemini Vrouw

Schorpioen Man en Kreeft Vrouw

Schorpioen Man en Leo Vrouw

Schorpioen Man en Maagd Vrouw

Schorpioen Man en Weegschaal Vrouw

Schorpioen Man en Schorpioen Vrouw

Schorpioen Man en Boogschutter Vrouw

Schorpioen Man en Steenbok Vrouw

Schorpioen Man en Waterman Vrouw

Schorpioen Man en Vissen Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Scorpio Woman-compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Ram Man

Schorpioen Vrouw en Stier Man

Schorpioen vrouw en Gemini man

Schorpioen Vrouw en Kreeft Man

Schorpioen Vrouw en Leo Man

Schorpioen Vrouw en Maagd Man

Schorpioen Vrouw en Weegschaal Man

Schorpioen Vrouw en Schorpioen Man

Schorpioen Vrouw en Boogschutter Man

Schorpioen Vrouw en Steenbok Man

Schorpioen Vrouw en Waterman Man

Schorpioen Vrouw en Vissen Man

Een ander negatief punt over Scorpios in relaties is dat ze te jaloers en bezitterig zijn. In een sociale wereld daarbuiten kun je niet altijd verwachten dat je partner altijd voor je klaarstaat, voor al je wensen en telefoontjes. Schorpioenen kunnen alleen een compatibele relatie met hun partners onderhouden als ze leren hun impulsen te beheersen.

Het positieve van een Schorpioen zijn, is dat ze vrij rechttoe rechtaan en vastberaden zijn. Ze helpen hun partners om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Je bent zeer romantisch en seksueel georiënteerd dat partners op sensueel niveau tevreden zouden zijn. De sterrenbeelden die je jaloezie aankunnen en de intense passie waarderen, kunnen gedijen in een compatibele omgeving.

Schorpioenen leren zich te settelen in een compatibele affaire nadat ze lessen op de harde manier in het leven hebben geleerd. Als ze de liefde en toewijding van hun partner waarderen, zal compatibiliteit blijven bestaan.

Schorpioen met Ophiuchus - Compatibel

Een Schorpioen-persoonlijkheid is over het algemeen compatibel met een Ophiuchus. Hoewel ze allebei emotioneel, geheimzinnig en jaloers zijn, kan Schorpioen de extraverte aard van de Ophiuchus en hun relatie met iedereen accepteren. En ze kunnen ook de avontuurlijke aard van Ophiuchus ter harte nemen.