Compatibiliteit met Schorpioen en Steenbok

Geen van beiden verwacht dat het leven een gemakkelijke weg vol plezier en spelletjes zal zijn. Beiden kunnen toegewijd, vastberaden en hardwerkend zijn. In serieuze en praktische zaken vormen ze een goed team als hun doelen hetzelfde zijn. Als er conflicten ontstaan, kunnen ze dodelijke vijanden zijn. Aangezien geen van beiden het gemakkelijk opgeeft, zullen ernstige kloven tussen de twee niet gemakkelijk of snel worden opgelost.
Slimme oude Steenbokken weten wat ze doen als ze samenwerken met Scorpios, want wanneer een geit een schorpioen ontmoet, is het dierenmagie.

Schorpioen-Steenbok-compatibiliteit

Steenbokken kunnen bijna net zo sexy zijn als Schorpioenen als ze er hun zinnen op zetten. Compatibiliteit tussen Steenbok en Schorpioen Als het op liefde aankomt, kunnen deze twee een basis vormen van gevoelens die ze een leven lang kunnen aanhouden. Een paar Schorpioen-Steenbok is als een geval van Bordeaux-kardinaal Steenbokken die de ladder van succes willen beklimmen. Het enige probleem komt als ze in hun tienerjaren voor het eerst in elkaars verliefde armen stormden, omdat ze dan misschien niet in staat zijn om het hoofd te bieden als ze een hik krijgen. Anders zouden ze de compatibiliteitstest kunnen doorstaan ​​als ze het als de schildpad beschouwen en niet rondhuppelen zoals de haas.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man  Compatibiliteit

Schorpioen Man en
Vrouw Steenbok

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en de Steenbok Man