Ram Vrouw Met Schorpioen Man Compatibiliteit

Dit is een combinatie die aanvankelijk aantrekkelijk is, maar de chemie moet blijven bestaan, afhankelijk van de individuele karakters van beide partners die hier betrokken zijn. De Ram-vrouw domineert graag de scène die de Schorpioen-man niet als vanzelfsprekend kan beschouwen. Het leven zou echter niet saai zijn voor dit duo met de avontuurminnende Ram en de mystificerende Schorpioen-man bij elkaar gehouden. Dit is een energiek duo, dus anderen in de buurt pas op!!!
Aries Woman-Scorpio Man Compatibility

Beroemd stel Ram-Schorpioen

• Kate Hudson and Owen Wilson

• Catherine Keener and Dermot Mulroney

• Ethel and Robert Kennedy


Compatibiliteit voor romantiek

Hier zou niet veel romantiek in het spel zijn, omdat beide meer gericht zouden zijn op wereldse en huiselijke kwesties. Passie, de eigenschap van de Ram zou door de Schorpioen op een laag pitje worden gezet. Maar als romantiek verloren gaat, betekent dit niet dat alles verloren is. De relatie gaat nog steeds op volle toeren..

Compatibiliteit voor vriendschap

Er zou een goede mate van compatibiliteit zijn als er vriendschap is tussen een Ram-vrouw en een Schorpioen-man. Beiden streven naar de beste dingen in het leven en daarom zou er wederzijdse toewijding zijn om dingen voor elkaar te krijgen. Dit zou meer zijn dan de gemiddelde vriendschap tussen de andere combinaties van de dierenriem.

Compatibiliteit voor huwelijk

De compatibiliteit voor het huwelijk in deze combinatie is ook redelijk goed. Het duo heeft echter niet veel zin om te trouwen. Ze willen het niet op papier en verzegeld en in plaats daarvan zouden ze zich ook graag vestigen in een levenslange gezelschapsmodus.

Compatibiliteit voor seks

Veel spanning en opwinding zou hier te vinden zijn in de daad van seks. De Ram moet zich concentreren en de Schorpioen moet de zintuigen beheersen om dingen op sensueel niveau goed te laten werken. Ze zoeken de grenzen op tot het uiterste.

Het eindspel

Als de zaken in deze relatie niet gunstig werken, zou het eindresultaat voor beiden verwoestend zijn. Ram beëindigt de relaties in een vurige stemming en de Schorpioen beëindigt dit als een soort koude oorlog. Als de banden van wederzijds vertrouwen eenmaal verbroken zijn, is er voor dit duo geen weg meer terug.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10