Vissen compatibiliteit verschillende sekspartner

Dit is het teken dat een beetje van elk ander teken bevat en is vaak het moeilijkst te begrijpen. Vissen zijn zelden tevreden. Typische Vissen-proefpersonen zijn stil en introspectief, kijken liever en wachten liever dan er meteen in te duiken. Ze zijn over het algemeen vriendelijk, sympathiek en ondersteunend, en bieden gemakkelijk een luisterend oor voor mensen met problemen en een schouder voor vrienden om op te huilen.

Maar als de tijd daar is dat ze zelf getroost moeten worden, vinden ze het moeilijk om hun gevoelens tegenover anderen te uiten en keren ze zich vaak af en troosten zichzelf in het geheim.


Het vermogen van Vissen om grote hoogten te bereiken en naar de laagste diepten te zinken, maakt hen kwetsbaar voor verslavingen. Vissen zijn goedgelovig en komen gemakkelijk in de verleiding, vooral als ze jong zijn.

Compatibiliteit in het leven van een Vissen is een groot raadsel. Dit komt omdat de inboorlingen van Vissen in een droomwereld leven of omdat het leven een illusie voor hen is. Ze zijn constant op zoek naar die ideale compatibele partner in het leven, maar falen altijd. Vissenmensen zijn zeer emotioneel en gevoelig van aard.

Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor vissen

Stier Stier  Kanker Kanker  Schorpioen Schorpioen  Steenbok Steenbok

Incompatibele sterrenbeelden voor vissen

Ram Ram  Tweelingen Tweelingen  leo Leo  Weegschaal Weegschaal  Boogschutter Boogschutter 

Waterman Waterman 

Variabel Zodiac Signs for Vissen

Vissen  Maagd 

Ook je dromerige natuur neemt je mee naar een droomwereld waar alles perfect en rooskleurig is. Maar dat is niet altijd zo in deze praktische wereld. De periodieke ups en downs in relaties maken je kapot. Je kunt de realiteit van het leven gewoon niet onder ogen zien.

Een van de belangrijkste minpunten in het leven van een Vissen is te onzelfzuchtig en opofferend zijn. Door dit te doen misleid je jezelf en geef je veel aan je partner. in de tussentijd verlies je jezelf en je persoonlijke interesses en zou je volledig verloren gaan. Ook moet je de realiteit en bruikbaarheid van het leven vanuit een aards standpunt bekijken.

Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen man compatibiliteit

Vissen Man en Ram Vrouw

Vissen Man en Stier Vrouw

Vissen Man en Gemini Vrouw

Vissen Man en Kreeft Vrouw

Vissen Man en Leo Vrouw

Vissen Man en Maagd Vrouw

Vissen Man en Weegschaal Vrouw

Vissen Man en Schorpioen Vrouw

Vissen Man en Boogschutter Vrouw

Vissen Man en Steenbok Vrouw

Vissen Man en Waterman Vrouw

Vissen Man en Vissen Vrouw

Vissen vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw Compatibiliteit

Vissen Vrouw en Ram Man

Vissen Vrouw en Stier Man

Vissen Vrouw en Gemini Man

Vissen Vrouw en Kreeft Man

Vissen Vrouw en Leo Man

Vissen Vrouw en Maagd Man

Vissen Vrouw en Weegschaal Man

Vissen Vrouw en Schorpioen Man

Vissen Vrouw en Boogschutter Man

Vissen Vrouw en Steenbok Man

Vissen Vrouw en Waterman Man

Vissen Vrouw en Vissen Man

Het positieve van een Vissen in een relatie is dat hij of zij zeer gevoelig, emotioneel, romantisch en loyaal is. Ze zijn erg gepassioneerd en gehecht aan hun partners voor het leven. Soms kunnen de inboorlingen van Vissen in moeilijke relaties voor het leven terechtkomen, omdat ze het moeilijk vinden om uit een gewelddadige of harde relatie te komen.

Alleen die mensen die de droomwereld naar je toe kunnen brengen zonder misbruik te maken van je onschuld, zijn zeer compatibel met jou. Als de partner de Vissen uit hun droomwereld kan halen, zou er gelukzaligheid zijn in de relatie, aangezien Vissen veel genegenheid en zorg voor de partner kunnen uitstralen.

Voor de elementaire matching kunnen de vurige vuurtekens het leven met een Vissen erg heet of gevaarlijk brandend maken. De aardse tekens zouden een stabiele relatie bieden voor de dromerige inwoner van Vissen. De watertekens zouden een goede compatibele match zijn voor Vissen, maar hun emoties, zorgen en angsten moeten constant worden gecontroleerd en gecorrigeerd.