Compatibiliteit met Vissen en Ram

Compleet anders in deze combinatie heersen planeten in de natuur. Het zijn werelden uit elkaar en het zal moeilijk zijn om gemeenschappelijke gronden te vinden. Positief, actief, kan Ram de vage, mysterieuze substantie niet doorgronden van Vissen die vaak irriteren door negatief of besluiteloos over te komen.
Pisces-Aries-compatibiliteit

Zelfs als ze elkaar gaan haten, zullen ze dat nog steeds hebben een krachtig gepassioneerde peccadillo in de tussentijd. Vissen houden van erotische, exotische fantasie├źn en hebben een voorliefde voor het uitbroeden van een speelse plot of twee. De arian's houden van een goed spel, dus zij kunnen net degenen zijn die meedoen aan een Vissen. n een Na een hechte relatie konden hun verschillende verlangens echter botsen gevoel voor romantiek op elk moment zou in strijd kunnen zijn met het Ariaanse doel van hun eigen ding doen.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man  Compatibiliteit

Vissen Man en Ram Vrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw  Compatibiliteit

Vissen Vrouw en Ram Man