Het Boogschutter-vrouwtje en een Vissen-man hebben niet veel compatibiliteit als ze samen een relatie hebben. Alleen inspanning en constante toewijding zullen deze relatie door problemen en onrust in het leven leiden. Het Boogschutter-meisje is een avonturier die haar deel van de vrijheid wil, terwijl de Vissen-man een gevoelige is die niet erg op avontuur is.

Dit zou leiden tot frequente breuken. Hoewel beide humanitair van aard zijn, zou er niets anders zijn dat hen samenbindt. Hoewel de Vissen-man sensueel is en bereid is om het Boogschutter-meisje te verleiden, is ze niet iemand die opkijkt naar zijn grillen en fantasie├źn.


Compatibiliteit Boogschutter Vrouw-Vissen Man

Beroemd Boogschutter-Vissenpaar

•Tyra Banks en Chris Webber

Compatibiliteit voor romantiek

De compatibiliteit voor romantiek zou ontbreken tussen een Boogschutter-vrouw en een Vissen-man in een relatie. Hoewel de man van Vissen zo romantisch en sensueel is, zou hij gemakkelijk worden neergehaald door het avontuurlijke Boogschuttermeisje.

Voor haar zijn romantiek en passie saaie onderwerpen op haar menu. Het Sag-meisje heeft veel passie voor avontuur en vrijheid, maar niet op een romantisch of sensueel niveau met haar partner.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Boogschuttermeisje en een Vissen-man sluiten een compatibele vriendschap. Ze kunnen gewoon als vrienden voor het leven bij elkaar blijven in plaats van een romantische relatie of huwelijk aan te gaan. Beiden zijn humanitair van aard, filosofisch en houden van vrede en harmonie en daarom zou het niet zo moeilijk zijn op hun pad van kameraadschap. Maar intimiteit en betrokkenheid moeten hier worden uitgesloten.

Compatibiliteit voor huwelijk

Het Boogschuttermeisje en de Vissen-man delen een gemiddeld compatibel huwelijk. Het zou meer op een vriendelijk niveau zijn. Beiden zouden worden gepleegd omdat ze niet van plan zijn het huwelijk te verpesten. Hun filosofische idealen zorgen ervoor dat ze voor het leven bij elkaar blijven. Er zouden veel problemen zijn, aangezien de Boogschutter-vrouw graag het huwelijk domineert. Het zou een achtbaanrit zijn, want er zouden zowel intieme momenten als moeilijke tijden zijn. Maar voor elke omstander lijken ze op een vlot zeil te varen. De relatie zou niet in een lineair pad kunnen groeien en in plaats daarvan veel ups en downs volgen.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een zeer compatibele affaire zijn tussen de Boogschuttervrouw en de Vissen-man. Ze hebben veel plezier in deze act. Er zouden geen ego-botsingen, overheersing en dergelijke zijn. Als trouwe vrienden hebben ze een vlotte rit in dit gebied. Samen veroveren ze dit gebied met gemak.

Het eindspel

Als de relatie zuur wordt, zou het voor beiden meer een hartelijk afscheid zijn. Er zouden geen harde gevoelens en wrok koesteren voor lang. Ze nemen met een glimlach afscheid van elkaar en genieten van de mooie momenten die ze samen in het leven hadden.

www.findyourfate.com Beoordeling 6/10