Compatibiliteit met Boogschutter en Boogschutter

Dit team van Boogschutter met Boogschutter is actief, enthousiast en optimistisch levendig team. Samen zorgen ze voor een sfeer van onrustige activiteit en opwinding, zodat het leven snel zal gaan. Zowel als vrijheid als onafhankelijkheid, dus tenzij ze samen optrekken en constant versterken de samenwerking bestaat de kans dat ze uit elkaar zullen drijven. Monetair en te veel banden zijn hun vijanden.
Boogschutter-Boogschutter Compatibiliteit

Samen de meeste Boogschutter hunkeren naar verre oorden, daar zullen ze geen twee keer over nadenken emigreren, als ze daar zin in hebben of als ze kunnen werken in een ander land voor een korte periode om te zien hoe het is. Deze twee moeten deel een of andere uitdaging, of het nu gaat om een ​​reis van de geest of het lichaam. Als ze geen zeil willen zetten naar het brede blauw daarginds konden ze een filosofisch feit vinden om aan te werken en voor te discussiëren uren achtereen. Als ze deze avontuurlijke alliantie kunnen vormen, zullen ze cementeren een stevige basis voor hun liefde die hen door dik en heen zal helpen dun.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw  Compatibiliteit