Stier Man Met Vissen Vrouw Compatibiliteit

De Stier-man en de Vissen-vrouw vormen een zeer compatibele relatie voor de lange termijn. Er zou wederzijds respect, passie en romantiek tussen het duo zijn. Elk zou zijn of haar gevoelens aan de ander uiten zonder veel remmingen. De Taurus-man biedt een veilige atmosfeer voor de Vissen-vrouw om te groeien. In deze combinatie komt het beste van de Stier en Vissen naar boven. Er zou vrede en troost zijn in deze relatie.
Taurus Man-Vissen Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Vissen Koppels

&stier; Tony Parker en Eva Longoria Parker

&stier; Robert Browning en Elizabeth Barrett Browning

&stier; David Gest en Liza Minnelli


Compatibiliteit voor romantiek

Dit duo zou veel met romantiek en passie bezig zijn, beide zijn sensuele tekens. De Vissen-vrouw zou te romantisch zijn, terwijl de Taurus-man een beetje afwijkt en praktisch wordt met het leven. Beiden genieten van het gezelschap van de ander en thuis zou voor beiden de hemel van de buitenwereld zijn. Ze genieten samen van de eenvoudige geneugten van het leven zonder veel plezier.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Stier-man en de Vissen-vrouw zijn zeer compatibel als het gaat om de vriendschapsrelatie. Ze genieten van elkaars gezelschap. Ze zijn toegewijd en loyaal aan elkaar. Ze zorgen voor elkaar en hun uiting van kameraadschap zou onbeschrijflijk zijn. Ze vinden het niet erg om de eenvoudige taken te doen om de ander tevreden te stellen.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een grotere compatibiliteit zijn in deze combinatie tussen een Stier-mannetje en een Vissen-vrouwtje. Huiselijk welzijn/geluk is verzekerd in dit paar. Ze zijn meer gericht op hun partner en niet op zichzelf. Ze blijven weg van afdwalen. Het Vissen-meisje dat zo dromerig is, zou door de Taurus-man tot de realiteit worden gebracht. De relatie vordert langzaam maar gestaag op een positieve noot. Ze hebben iets gemeen dat hen bindt.

Compatibiliteit voor seks

Er zou voldoende compatibiliteit zijn als het gaat om het bedrijven van de liefde met dit duo. Hier komt de fysieke en de mentale samenstelling van beide om de hoek kijken. Hoewel er geen frequente acts zouden zijn, is de kwaliteit altijd verzekerd. Hun sensuele karakter zorgt ervoor dat ze samen onbekend terrein verkennen op een comfortabel niveau. Ze nemen hun eigen tijd om de ander te behagen en tevreden te stellen.

Het eindspel

Dit is een combinatie waarvoor geen einde of breuk bestaat. Maar als de omstandigheden erom vragen, dan is het de Taurus die het initiatief moet nemen. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn Vissen-dame in de toekomst goed geregeld en probleemloos is. Maar zodra de splitsing ingaat, zou er geen weg meer terug zijn voor de Taurus-man. Maar de Vissen-vrouw neemt het gemakkelijk op en vestigt zich in het leven met een andere man.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10