Compatibiliteit met Stier en Vissen

Veel vriendschap, genegenheid of liefde kunnen worden gedeeld en ze waarderen allebei schoonheid, genoegens en goede dingen in het leven. Elk kan de ander helpen omdat Stier praktisch is, terwijl Vissen een dromer is. Bij problemen wordt helder denken vertroebeld door te veel emotie.
Compatibiliteit met Stier en Vissen

Die prachtige stier zal in staat zijn om de passie en de bescherming aan te wakkeren in goddelijke klodders die groot genoeg zullen zijn om zelfs de meest veeleisende Vissen tevreden te stellen. En hun aangeboren gevoeligheid en verfijning zullen de Stier het gevoel geven dat ze eindelijk iemand anders hebben gevonden. die de fijnere details van het leven kunnen waarderen.


Deze twee zullen in elkaars grillen toegeven en misschien kijken ze het ene moment naar de weersvoorspelling en het volgende moment worden ze overweldigd door passie en fantasie en moeten ze krachtig gepassioneerde liefde bedrijven daar op het tapijt. De stier zal net zo romantisch zijn als haar visachtige kerel en harten en bloemen zullen over het pad van passie worden uitgestrooid als ze samen zijn. Dit paar zijn geestverwanten en het partnerschap heeft het potentieel om steeds beter te worden, naarmate het langer duurt.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens
Compatibiliteit
Stier Mens compatibiliteit

Stier Man en Vissen Vrouw

Stier Vrouw
Compatibiliteit
Stier Vrouw compatibiliteit

Stier Vrouw en Vissen Man