Stier Vrouw Met Vissen Man Compatibiliteit

De Stier-vrouw en de Vissen, hoewel ze complementaire tekens zijn, zijn zeer compatibel in het samenleven. De Vissen-man droomt groots en het aardse Taurus-meisje brengt hem terug naar de realiteit. Elk slaagt erin om de verschillen met de ander op te lossen en daarom zou er gelukzaligheid zijn in deze combinatie. De eenvoudige en nuchtere Stier geleert gemakkelijk zo gemakkelijk met haar gecompliceerde Vissen-man.
Er is een speciale chemische binding tussen hen beiden in het leven.

Stier Vrouw-Vissen Man Compatibiliteit

Beroemd stelletje Stier-Vissen

&dutch; Melissa Gilbert en Rob Lowe

&dutch; Penelope Cruz en Javier Bardem

&dutch; Jessica Lange en Mikhail Baryshnikov

&dutch; Cher en Sonny Bono

Compatibiliteit voor romantiek

De Stier-vrouw en de Vissen-man zijn zeer compatibel als het gaat om romantiek en passie. Beide zijn erg sensueel, dus ze vinden het niet erg om te knuffelen, te zoenen, elkaars hand vast te houden en zelfs in het openbaar te strelen. Hier komt veel passie bij kijken en dit is een combinatie waar romantiek een nieuwe betekenis krijgt. Er zou een speciale knoop zijn die het duo samenbindt alsof ze in een fantasieland worden vastgehouden.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Taurus-meisje en de Vissen-man maken goede vrienden in het leven. Dit komt omdat beide geïnteresseerd zijn in een eenvoudige en duidelijke relatie zonder veel verplichtingen. Ze streven ernaar om de ander ten koste van alles gelukkig te maken. Hun uiting van liefde, zorgzaamheid en loyaliteit overschrijdt alle grenzen en dit zou een grote opluchting zijn voor het Vissen mannetje en een prettige voor het Stier vrouwtje.

Compatibiliteit voor huwelijk

Deze combinatie is zeer geschikt voor het huwelijk, op voorwaarde dat de Stier-vrouw niet veel praktisch is en de Vissen-man niet veel dromerig. Compromissen tussen de twee houden de relatie gaande, ondanks tegenslagen. Dit huwelijk heeft tijd nodig om te groeien, omdat beide meer vastbesloten zijn om een ​​sterke basis te leggen. Beiden houden niet van dwalen en kennen de problemen die ermee gepaard gaan.

Compatibiliteit voor seks

De Vissen-man is erg sensueel en weet zijn partner te bevredigen, die ook erg sensueel is. De daad van seks zou een tussenstadium zijn, niet te fysiek of mentaal voor de Vissen-man. Maar dan weten beiden hier voorzichtig mee om te gaan. Het is bekend dat de Vissen-man zich op nieuw terrein begeeft, zoals het uitproberen van nieuwe poses, nieuwe plaatsen en dergelijke voor deze daad van seks. Zelfs als het Taurus-vrouwtje niet in staat is om te vergelden, maakt hij zich niet veel zorgen.

Het eindspel

Dit is een combinatie waarbij de relatie niet zo gemakkelijk zal eindigen. De Vissen is iemand die ondanks verschillen vasthoudt aan zijn partner. Zijn emotionele reacties kunnen het Taurus-vrouwtje pijn doen. het duurt even voordat de Vissen-man het verleden vergeet en doorgaat. De Taurus-vrouw zou graag verlost zijn van haar partner als het moeilijk wordt in de relatie.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10