Stier liefdeswedstrijd

Stier-inboorlingen passen goed bij andere aardetekens en de gevoelige watertekens die een vergelijkbaar soort energie in een liefdesmatch belichamen.

Stier zijn uitstekende toegewijde liefdesmetgezellen. Het zijn zeer zorgzame en zachte minnaars. Ze zijn zeer beschermend en bezitterig naar hun verliefde partners. Stier maakt betrouwbare partners in een liefdesmatch.

Stier met Ram

De energieën van deze twee zijn in verschillende richtingen gericht. Er zou echter passie zijn die het duo bij elkaar houdt.


Stier met Stier

Deze combinatie is frustrerend. De energieën gaan naar verschillende doelen. Er zou hier echter romantiek en passie zijn.

Stier met Tweelingen

Hoewel ze tegengestelde tekens zijn, passen ze goed bij elkaar. Ram brengt opwinding en Steenbok leert de nuances van succes.

Stier met Kreeft

Ram is praktisch, terwijl Tweelingen veel nadenkt. Alleen wederzijdse liefde en respect kunnen hen ver in het leven brengen.

Stier met Leeuw

Kanker is te emotioneel en gevoelig voor de Ram-man. Kreeft neemt het leven serieus, terwijl Ram een ​​gelukkige kerel is. Hier moet het geven en nemen gelijk zijn.

Stier met Maagd

Deze twee vurige tekens kunnen goed met elkaar overweg. Er zou hier veel synchronisatie zijn en ze begrijpen elkaar gewoon goed.

Stier met Weegschaal

Dit is geen goede combinatie voor het leven samen. Ram is te hard, terwijl Maagd een sympathisant is. Hier zou geen vrede zijn.

Stier met Schorpioen

Geen harmonieuze relatie. Als elkaar de talenten van de ander herkent, kan deze combinatie werken.

Stier met Boogschutter

Er is wederzijdse liefde en respect bij dit paar. Hier zou veel transparantie en passie bij komen kijken.

Stier met Steenbok

Beide vurige tekens, dit is een van de beste overeenkomsten in de dierenriem. Een match made in heaven om samen te vatten.

Stier met Waterman

Deze combinatie is een goede match en ze zijn perfecte partners voor het leven. Er zou hier altijd opwinding zijn.

Stier met Vissen

Beiden kunnen niet goed met elkaar overweg. Ram is te snel en Vissen is erg gevoelig. Er zou hier constant hartzeer zijn.