Kanker compatibiliteit verschillende sekspartner

Kanker is het eerste teken in de groep Waterelementen. Kreeften hebben diepe emoties en onpeilbare verlangens. In plaats van een risico te nemen en al hun energie te steken in iets dat zou kunnen mislukken, geven ze er de voorkeur aan af te wachten. Als de tijd rijp is, duiken ze met grote snelheid en efficiëntie in. Het zijn serieuze, zorgzame, gevoelige mensen met een complexe psyche.

Dit is een teken dat er niet van houdt om onnodige risico's te nemen. Als het moeilijk wordt, zijn ze perfect tevreden om zich in te graven en zich te omringen met huiselijk comfort en veiligheid. Een gewonde Kreeft is niet gemakkelijk in de omgang. Gegeven de gelegenheid op het juiste moment, kunnen mensen met dit teken opmerkelijk goed omgaan met roem, fortuin en verantwoordelijkheid. Geld en een gevoel van veiligheid spelen een belangrijke rol in het kankerpatroon van het leven. Hoewel ze voorzichtig met geld omgaan, zijn ze vriendelijk, genereus en attent.


Inwoners van kanker blijken een van de meest zorgzame en emotionele tekens onder de zodiacs te zijn. Ze zijn erg toegewijd in een relatie en verlangen naar sterke, stabiele en langdurige compatibele partners in het leven. Vertrouwen, loyaliteit en emotionele zekerheid zijn hun must-haves in een relatie. Voor hen zijn relaties niet nonchalant, maar hebben ze een diepere betekenis en een gevoel bij elkaar te horen.

Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor kanker

Maagd Maagd  Schorpioen Schorpioen  Vissen Vissen  Stier Stier

Incompatibele sterrenbeelden voor kanker

leo Leo  Weegschaal Weegschaal  Boogschutter Boogschutter  Waterman Waterman  Ram Ram 

Tweelingen Tweelingen

Variabel Sterrenbeelden voor kanker

Kanker Kanker  Steenbok Steenbok 

Met een voedzaam moederlijk karakter verzetten ze bergen om hun partner in het leven te beschermen. De negatieve kant is dat Kreeft-jongens zeer humeurig en veranderlijk zijn. Ook fysiek contact betekent veel voor hen. Alleen die tekens die de soms kwetsende gesprekken van de Kreeft kunnen weerstaan ​​of tolereren, kunnen overleven in een compatibele relatie.

Een essentieel punt dat moet worden opgemerkt bij compatibiliteit met kanker, is dat dit niet betekent dat het alleen compatibel is met de partner. Het betekent ook uw compatibiliteit met zijn of haar familieleden en hoe u te werk gaat bij het samen krijgen en opvoeden van uw kinderen. Familie komt voorop in het leven van kankerjongens.

Een negatief aspect van autochtonen met kanker is dat ze te aanhankelijk zijn, waardoor de partner zich verstikt kan voelen. Alleen iemand die zich onafhankelijk voelt ondanks de aanhankelijkheid van de Kreeft, kan de relatie overleven. Het is ook bekend dat de inboorlingen van Kreeft vasthouden aan oude wrok die misschien niet goed gaat voor een compatibele relatie.

Inwoners van kanker zijn voldoende compatibel met andere watertekens omdat hun behoeften en daden min of meer hetzelfde zijn. De aardetekens kunnen ook goed met je overweg omdat ze stabiliteit en veiligheid bieden. De vuurtekens kunnen echter met je opschieten, zijn soms te heet om ermee om te gaan. De luchttekens zijn je ergste vijanden in een relatie met hun behoefte aan opwinding, risico en afstandelijkheid die voor jou misschien niet goed gaat.

Kankers hebben de gewoonte zich in hun schulp terug te trekken als er iets misgaat aan de kant van liefde en romantiek. Ze maken zich zorgen, maken zich zorgen en hebben er een hekel aan om terug te komen op de bewoordingen dat de meeste Kreeft-inboorlingen pas in hun late 20's, zo niet in de 30, in een comfortabele, gelukkige relatie terechtkomen. Maar als alles goed is, zou je verrukkelijk en gelukkig zijn. De meeste sterrenbeelden zouden graag een zorgzame, gedeelde en koesterende krab als hun levenspartner hebben, dat compatibiliteit met een Kreeft geen enorme taak is om te aanschouwen.

Kanker met Ophiuchus - Compatibel

Er zou een betere compatibiliteit zijn tussen een inheemse Ophiuchus en een Kreeft. Beiden zijn zeer emotioneel en aanhankelijk en voldoen daarom aan elkaars behoeften aan emoties en gevoelens. Ze ondersteunen elkaar in hoge mate en rusten zowel mentaal als fysiek op elkaar. Ze zijn even liefdevol en zorgzaam en daarom zou het leven samen een vlotte rit zijn tussen een Ophiuchus en een Kreeft.