Compatibiliteit met kanker en Boogschutter

Beide borden hebben grote verschillen in de natuur. Zonder goede communicatie kanker zal geïsoleerd worden omdat Boogschutter veel te eigenzinnig en vrijheidslievend is is mentaal, emotioneel en fysiek onafhankelijk dat kan maken Kanker voelt zich onzeker. Beiden zijn op verschillende manieren genereus, Kreeft heeft de neiging zich vast te klampen, waardoor Boogschutter zich verstikt of gevangen voelt.

Als dit tweetal elkaar voor het eerst ontmoet, kunnen ze samen een geweldige tijd hebben. Dat zullen ze denk dat ze het gehaald hebben. Maar bijna vanaf het moment dat ze de huwelijkse knoop, de rot zal in.


Compatibiliteit met kanker en Boogschutter

Dit duo heeft wanhopig verschillende kijk op het leven, waarbij de Kreeft altijd naar gewoontes hunkert en de voorkeur geven aan het bekende, omdat het veiliger is en de boogschutter altijd op zoek naar nieuwe weiden, omdat ze altijd willen weten wat om de volgende hoek. Als ze iets niet kunnen oplossen, kunnen ze allebei besluit dat het de moeite niet waard is. De Boogschutters boeiend openhartigheid kan kneuzingen botheid worden en dat is iets Kreeften kan het niet aan.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Boogschutter Vrouw

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw en Boogschutter Man