Gemini Man Met Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Er zou niet veel compatibiliteit zijn met dit paar, hoewel er aanvankelijk een aantrekkingskracht zou zijn op dit duo. De Kreeft-vrouw zou de energie van de Gemini-man leuk vinden en hij zou op zijn beurt haar gevoeligheid en charme willen. Maar dan kan de emotionele Kreeft niet lang genoeg krijgen met de rationele Tweeling. Dit is geen goede match, omdat de Tweeling-man te mannelijk is en de Kreeft-vrouw te vrouwelijk.
Gemini Man-Kanker Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Gemini-Kanker-paren

• Gene Wilder en Gilda Radner

• Michael J. Fox en Tracy Pollen

• Marky Mark Wahlberg en Rhea Durhaam


Compatibiliteit voor romantiek

Gemini staat bekend om romantiek en passie, dus ook bij dit duo zou er geen gebrek aan romantiek zijn. Maar dan moet de Kreeft-vrouw voorzichtig zijn en niet gemakkelijk worden meegesleept door de Gemini-man. Het Kreeft-meisje staat niet bekend om romantiek, maar dan zou ze meer emotioneel gehecht zijn aan haar partner. Tweelingen heerst in dit gebied.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Tweeling-man en een Kreeft-vrouw kunnen geen vrienden maken in het leven, simpelweg omdat Kreeft meer uit is op emoties en genegenheid dan op vriendschap. Gemini aan de andere kant is extravert en neemt graag risico's, wat niet het beste is voor het Kreeft-meisje om mee om te gaan.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er is waarschijnlijk geen betere compatibiliteit met dit paar. Maar als de Gemini-man het Kreeft-meisje zou toestaan ​​het gezin te verzorgen, zou er thuis vrede zijn. De Kreeft-vrouw is over het algemeen meer geneigd om voor haar huishoudelijke taken en andere emotionele behoeften van kinderen en ouderen in het gezin te zorgen, zodat ze nauwelijks tijd heeft om met haar Gemini-partner om te gaan. De Gemini-man is een inconsequente kerel en hij houdt contact met zijn Kreeft-partner door te sms'en en te berichten in plaats van een interpersoonlijke verstandhouding te hebben die het Kreeft-meisje in de steek gelaten voelt. De Kreeft-vrouw moet de Gemini-man voor haar hebben en dat zal in de nabije toekomst niet lukken.

Compatibiliteit voor seks

Er zou niet veel compatibiliteit zijn voor seks met dit paar. Gemini houdt meer van sms'en en sensuele berichten verzenden dat hij koud is voor fysieke intimiteit. Hij vertoont meestal een afstandelijk gedrag bij het bed. Hij is niet warm of knuffelig dat het Kreeftmeisje zich hier in de steek gelaten voelt.

Het eindspel

Als het niet goed gaat met dit duo, is het de Kreeftvrouw die zich vastklampt aan haar Gemini-partner. Ze zou hem smeken om te blijven. Ze voelt zich onzeker als ze alleen is en is niet geïnteresseerd in afdwalen. Maar de Gemini-man staat bekend als een flirt en loopt gewoon weg alsof hij helemaal geen relatie had. De Kreeft-vrouw blijft met een gebroken hart en verlangt lang naar haar Gemini-partner om terug te komen.

www.findyourfate.com Beoordeling 4/10