Gemini en Gemini-compatibiliteit

Deze dubbele dosis van zulke zeer sterke, rusteloze luchtige tekens zorgt ervoor, dat leven zal nooit dromerig of saai zijn. De relatie kan levendig, prikkelbaar zijn, verstrooid, roddelen, intellectueel stimulerend, vol verandering, variatie, interesse of nerveuze spanning. Wanneer dit dynamische dubbele duo samenkomen, er zullen er vier zijn.

En er is maar één manier om dat dubbele probleem te beschrijven! Als je een geheim wilt onthullen, het is dat die twinkelende tweelingen voor altijd gefascineerd zijn door zichzelf, zodat ze de gedachte niet kunnen weerstaan ​​om met iemand anders samen te werken geboren onder hetzelfde, zogenaamd schizofrene teken.


Gemini en Gemini-compatibiliteit

Als ze eenmaal hebben gemaakt Ze hebben zeker veel gemeen, ze kunnen intellectueel gaan verkennen lanen samen - een hele bibliotheeklading boeken lezen, eropuit trekken het theater, vijf films in een week zien en wedstrijden verzinnen kijk wie de meeste nieuwe mensen op een feestje kan ontmoeten. Al hun wederzijdse vrienden zullen waarschijnlijk in hun schoenen schudden wanneer dit paar een partnerschap vormt, al is het maar als vrienden. Tweelingen zijn de roddels van de dierenriem en deze twee kunnen een velddag hebben. Dus als vrienden langskomen voor cocktails, ze durven niet de eersten te zijn die naar huis gaan, voor het geval hun gastheren slepen hun gewoonten over de kolen van hun gesprek.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit