Gemini-compatibiliteit verschillende sekspartners

Geminian-proefpersonen zijn gebouwd met rusteloosheid, veelzijdigheid en een constant verlangen naar mentale activiteit. Soms kunnen Gemini-mensen niet stoppen met praten, maar het zijn vooral roddels over hun eigen persoonlijke ervaringen. Tweelingen zijn slim. Hun talent met woorden maakt ze ook tot goede schrijvers en redenaars. Gemini's kunnen zich door elke situatie heen bluffen.

Geminis kunnen zich door elke situatie heen bluffen. Familieleden, vrienden en metgezellen zijn erg belangrijk voor Gemini-mensen. Door hun rusteloze karakter reizen ze over de weg, per spoor en door de lucht. Het leven van de Tweelingen lijkt misschien chaotisch, maar dit is hoe ze het leuk vinden.


De inboorlingen van Tweelingen zijn sociaal, energiek en openhartig. Ze zijn erg aardig onder de zodiacs en daarom zou compatibiliteit met hen een gemakkelijke aangelegenheid zijn. Hun partners komen over het algemeen uit hun brede kring van vrienden en collega's.

Een luchtig teken zijn dat je liefdesrelaties en compatibiliteit zijn eigen positieve en negatieve kanten heeft. Het positieve is dat je niet emotioneel beroofd bent en dat je behoorlijk veerkrachtig bent met liefdesaffaires. De keerzijde is dat je emotioneel opgekropt bent, dat als het uit de hand loopt, je kunt ontploffen. Je bent zo openhartig in gesprek dat de dingen niet altijd goed zouden zijn in liefde en huwelijk. Compatibiliteit met een Gemini-man wordt daarom een ​​beetje lastig voor anderen.

Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Tweelingen

Leo Leo  Weegschaal Weegschaal  Waterman Waterman  Ram Ram

In-compatibele sterrenbeelden voor Tweelingen

Kanker Kanker  Maagd Maagd  Schorpioen Schorpioen  Steenbok Steenbok  Vissen Vissen 

Stier Stier

Variabel Sterrenbeelden voor Tweelingen

Tweelingen Tweelingen  Boogschutter Boogschutter 

De compatibiliteit met een Gemini-native hangt af van hoe emotioneel ontwikkeld of veilig beide betrokken partijen zijn. Tweelingen blijken soms emotioneel gescheiden van elkaar te zijn met hun partners, ze lijken afstandelijk en compatibiliteit zou hier een kwestie van vraag zijn. Tweelingen hebben ook de slechte reputatie dat ze vaak afdwalen in relaties dat zekerheid in de relatie altijd een bron van zorg zou zijn.

Over het algemeen zijn Tweelingen niet van plan om hun partners pijn te doen of weg te jagen, maar ze hebben de geest om weg te komen van een toegewijde relatie. Alleen die tekens die de flirterige aard van de Tweelingen en hun niet-beraadslaging in de handeling kunnen begrijpen, kunnen de compatibiliteitstest doorstaan. Geduld zou een van de vereisten zijn voor de partner van een Gemini-man in het geval dat de duurzaamheid van de relatie wordt gevraagd.

Het meest positieve aspect van een Tweeling die geboren is in een relatie, zijn hun uitstekende communicatieve vaardigheden. Ze praten en praten en verdrijven zo elk misverstand of ruw terrein dat ze in het leven tegenkomen. Je seksualiteit zou mentaaler dan fysiek zijn en dit kan je partner gek maken. Als de Gemini-persoon wegblijft van flirten en zijn emotionele Pandora-doos opent, zou er veel waarschijnlijke compatibele relatie zijn voor de Gemini.