Gemini Man Met Maagd Vrouw Compatibiliteit

Er zou een betere compatibiliteit zijn tussen een Gemini-man en een Maagd-vrouw. Hoewel het aanvankelijk goed zou komen, zou de tijd enige frustratie tussen het duo veroorzaken. Het flirtende karakter van de Gemini-man kan de Maagd-vrouw irriteren, terwijl de Gemini-man de nit-picking Gemini-vrouw niet kan tolereren. Hij kan niet zomaar tegen haar constante kritiek en adviezen in het leven.
Ze vervelen zich echter niet in elkaars gezelschap. Ze zijn even intelligent en delen hun standpunten over alledaagse zaken. De verdwaalde Gemini-man zou de Maagdvrouw soms haar broodnodige ruimte geven.

Gemini Man-Maagd Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Gemini-Maagd-paren

• Salman Rushdie en Padma Lakshmi

• Ray Davies en Chrissie Hynd

• Salma Hayek en Fran├žois Henri Pinault

Compatibiliteit voor romantiek

Een Tweeling-man en een Maagdvrouw delen veel compatibiliteit als het gaat om romantiek en passie in het leven. Maagd is een van de meest sexy onder de sterrenbeelden en de Gemini-man is een bekende flirt. Daarom zou er in deze combinatie geen gebrek zijn aan romantiek. Hoewel beide luchtige tekens zijn, groeit hier een vurige relatie met veel plezier en vonken.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Tweeling-man en een Maagdvrouw maken goede vrienden in het leven. De Gemini-man zou iemand hebben om mee te praten en het Maagd-meisje heeft iemand om naar te luisteren. Als de Gemini-man het Maagd-meisje haar broodnodige ruimte en privacy zou kunnen geven, dan kan deze vriendschap lang standhouden.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Tweeling-man en een Maagd-meisje passen goed bij elkaar in het huwelijk. Maar dan zorgen ze voor kinderen en andere verantwoordelijkheden, vooral de Gemini-man. Als de golflengten van deze twee intellectuelen overeenkomen, zou thuis de hemel zijn, anders zou je een hel vinden met deze combinatie. Communicatie zou de sleutel zijn voor het succes van dit duo in het huwelijk. Beiden hebben niet veel last van ego en daarom houdt de relatie lang stand.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een goede mate van compatibiliteit zijn als het gaat om seks met dit paar. Ze zijn geboren minnaars en flirts, dus vrijen zou een kunst voor hen zijn. Ze praten heel open over seks en seks hebben zou voor beiden een comfortabele en verzadigende baan zijn. Tweelingen kent de fijne kneepjes van het acteren en de Maagd is een geboren perfectionist, dus vrijen zou het beste zijn met dit duo.

Het eindspel

Als het feest voorbij is, is het de Maagd-dame die het eerst afzegt. Maar tegen die tijd zou de Gemini-man zijn tas hebben gepakt en was hij op jacht gegaan naar een ander meisje.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10