Gemini Man met Leo Woman Compatibiliteit

Er zou een grotere mate van compatibiliteit zijn tussen een Gemini-man en een Leo-vrouw in het leven. Beiden houden ervan om in de schijnwerpers te staan en gedijen op feesten en gezelligheid. Er zou dus geen verveling zijn met dit paar. Maar dan moet de Gemini-man flirten vermijden en zij zou hem op haar beurt de broodnodige vrijheid moeten geven om de relatie positief te laten gedijen.
De verantwoordelijke Leo-vrouw zou de relatie op het goede spoor moeten houden. Hij zou op zijn beurt het Leo-vrouwtje het hof maken met zijn geweldige charmes.

Compatibiliteit Gemini Man-Leo Vrouw

Beroemde Gemini-Leo-paren

• John F. en Jacqueline Kennedy

Compatibiliteit voor romantiek

Gemini zou de romantiek en passie in deze relatie levend houden door zijn grote charmes. Hij zou gemakkelijk zijn Leo-tegenhanger kunnen verleiden.

Gemini-inboorlingen zijn de belichamingen van passie en daarom zou de relatie vol romantiek zijn. Maar dan moet de Leeuw-vrouw zich ervan bewust zijn dat de Gemini-man waarschijnlijk ook zal afdwalen en daarom de manieren en middelen moet kennen om hem onder haar harnas te houden.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Tweeling-man en een Leeuw-vrouw zouden goede vrienden voor het leven zijn. Gemini is een vriendelijk persoon die de relatie levend houdt door zijn verstand, charmes en gesprekken. Leeuw, hoewel vriendelijk, moet zich afhouden van trots en ego van inmenging om de vriendschappelijke relaties voort te zetten. Er zouden veel gelukkige momenten zijn voor dit duo als ze vrienden zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou niet veel compatibiliteit zijn voor het huwelijk met deze combinatie van een Tweeling-man en een Leeuw-vrouw. De reden hiervoor is dat Leo het huwelijk en de verantwoordelijkheid graag afhandelt, terwijl de Gemini-man hiervan afwijkt, hij is een gelukkige kerel. Voor een betere compatibiliteit moet Gemini toegewijd blijven, terwijl de Leeuw-vrouw van haar ladder moet komen. Tweelingen houden van een overbodig leven, terwijl het Leo-meisje verlangt naar hoog drama in de relatie.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een goede mate van compatibiliteit zijn als het gaat om seks met dit paar. Gemini vermaakt zijn Leo-partner graag met zijn inventieve en sensuele bewegingen. Maar hij zou de diepte, warmte of emoties missen die het Leo-vrouwtje nodig heeft. Ze zouden vaak seks hebben, maar dan zou het Leo-meisje ook steeds meer willen.

Het eindspel

Als de zaken in deze relatie lelijk worden, is het de Tweeling die als eerste de deur uitloopt. Dit zal de Leeuw waarschijnlijk het meest pijn doen. Maar dan wil de Gemini-man graag vrienden met haar zijn, maar ze zou besloten hebben hem nooit meer te zien, waar dan ook in het leven. Ze zou nog lang aan de wrok vasthouden, tegen de tijd dat de Gemini-man genoegen zou nemen met een ander meisje in het leven.

www.findyourfate.com Beoordeling 6/10