Gemini Vrouw Met Leo Man Compatibiliteit

Een Gemini-vrouw en een Leeuw-man kunnen goed met elkaar overweg in een relatie. Aan passie geen gebrek in deze combinatie. Het Gemini-meisje houdt van de grootse en extravagante aard van haar Leo-partner en hij houdt op zijn beurt van haar avontuur en passie in het leven. Het zou hier altijd leuk zijn. Hoewel de Leeuw graag in het middelpunt van de belangstelling staat, wordt hij hier een publiek voor de lieftallige Gemini-dame.
Als het Gemini-meisje de Steenbok-man kan laten dansen en hij op zijn beurt zijn Gemini-partner kan gronden, dan zou de relatie op weg zijn naar gelukzaligheid.

Compatibiliteit Gemini Vrouw-Leo Man

Beroemd Gemini-Leo-paar

&stier; Angelina Jolie en Billy Bob Thornton

Compatibiliteit voor romantiek

Dit is een combinatie vol romantiek en passie. Beide zijn nauw met de ander verbonden dat er hier geen gebrek aan romantiek en emoties zou zijn.

De Leeuw-man is erg sensueel en hij verleidt het Gemini-meisje, een onverstoorbaar personage door zijn sensationele bewegingen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Tweeling-vrouw en een Leeuw-man zijn goede maatjes voor het leven. Er zou hier veel plezier komen met dit duo. Beiden nemen het leven niet serieus en houden ervan om vrienden voor het leven te blijven zonder veel toewijding. Maar dan vinden ze het moeilijk om zelfstandig te groeien. Ze maken goede vrienden in plaats van toegewijde minnaars.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Leeuw-man en een Tweeling-vrouw zijn compatibel in het huwelijk, maar het probleem is dat de Leeuw-man kinderen wil, maar de Tweelingen kan ze niet gemakkelijk aan. Als ze een gemeenschappelijk doel hebben, zou het huwelijk gelukzalig zijn. De Gemini houdt door haar communicatieve vaardigheden de relatie gaande, ondanks tegenslagen. Beiden zijn creatief genoeg in het huwelijk. Meestal domineert de Leo-man de scène en neemt hij de controle over de situatie. Als het Gemini-meisje dit aankan, dan is dit een van de beste paren in de dierenriem.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou heel goed verenigbaar zijn tussen een Tweeling-vrouw en een Leeuw-man. Gemini staat bekend om zijn afwisseling, terwijl Leo volhardend is. Daarom zou er nooit een saai moment zijn in hun slaapkamer. Het duo zou een groenblijvende jeugd zijn als het om seks gaat. Samen maken ze seks tot een gelukkige en vreugdevolle gelegenheid van samenzijn.

Het eindspel

Als het einde van de weg voor dit duo is, is het meestal de Leeuw die het spel afzegt. Hij moet het werk op zich nemen dat verband houdt met de splitsing, wat misschien saai voor hem is. Maar dan wacht het Gemini-meisje op het juiste moment om uit het spel te stappen, wat de slechte kant van de Leo-man naar voren brengt.

www.findyourfate.com Beoordeling 7/10