Gemini Vrouw met Weegschaal Man Compatibiliteit

De Gemini-vrouw en een Weegschaalman maken een compatibele relatie. Beide zijn fantasierijk, wild, sociaal en geestig. Er zou hier veel passie en romantiek bij komen kijken bij dit duo. De individuele vrijheid van beiden zou op geen enkele manier worden belemmerd. Maar dan zijn er wat botsingen te verwachten op het financiƫle front. Het duo is charmant naar de buitenwereld. De chemie tussen de twee is iets waar in het openbaar veel over zou worden gesproken.
Gemini Vrouw-Weegschaal Man Compatibiliteit

Beroemd Tweelingen-Weegschaalpaar

• Marilyn Monroe en Arthur Miller

• Lindsay Buckingham en Stevie Nicks

Compatibiliteit voor romantiek

Er is geen gebrek aan romantiek en passie bij dit duo. Ze zijn zich niet bewust van de omgeving waarin ze zich bevinden als ze in beslag worden genomen door romantisering.


Er zou een buitensporige weergave van passie en emoties zijn met deze twee dat ze het gesprek van de dag zouden zijn.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Gemini-vrouw en een Weegschaalman maken goede vrienden in het leven. Ze vinden het heerlijk om samen te zijn, er zou hier veel gepraat worden met dit duo. Nieuwsgierigheid brengt ze samen. Ze houden ervan om verbonden te blijven met de nieuwste communicatiegadgets en een coole combo te maken.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Gemini-vrouw en de Weegschaal-man sluiten een compatibel huwelijk. Maar thuis is de volgende als het gaat om gezelligheid en feesten. Ze haten het om kinderen te krijgen en ze op te voeden. Maar ze vormen een geweldig compatibel duo voor de buitenwereld met hun flirten in het openbaar en dergelijke. Ze zullen zeker veel ogen naar zich toe trekken als ze buiten zijn.

Compatibiliteit voor seks

Er zou meer compatibiliteit zijn in seks tussen een Gemini-vrouw en een Weegschaalman. Dit zou voor beiden interessant zijn omdat ze psychologisch complex zijn en emotioneel afhankelijk van elkaar zijn. Ze hebben enorm veel plezier en willen zo vaak mogelijk seks hebben.

Het eindspel

Het einde van deze relatie komt wanneer Weegschaal de flirtende en dwalende Tweeling niet kan tolereren. Als hij had gedacht dat hij zijn Gemini-meisje onder zijn hoede zou kunnen hebben, dan zou het een ramp zijn. Maar als de Weegschaal-man grootmoedig genoeg is om het Gemini-meisje de broodnodige vrijheid te geven, dan zou er geen scheiding of breuk zijn met dit duo.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10