Ram Vrouw Met Gemini Man Compatibiliteit

Deze combinatie van een Ram-vrouw en een Tweeling-man is een relatie met veel energie. Beiden hebben wederzijdse belangen en daarom zou het leven beter zijn. Tweelingen geeft de Ram-vrouw haar broodnodige vrijheid en individualiteit. Ook vergeet ze niet om ook aandacht te schenken aan de Gemini. Maar de Ram-vrouw moet haar sensuele karakter onder de pet houden om de relatie soepel te laten verlopen.
De Ram-vrouw en de Tweeling-man hebben een verschillende benadering van liefde, seks, huwelijk en relaties, wat af en toe voor belemmeringen kan zorgen.

Aries Woman-Gemini Man Compatibility

Beroemd Ram-Tweeling-paar

• Mary Pickford and Douglas Fairbanks

Compatibiliteit voor romantiek

Een goede hoeveelheid romantiek zou beschikbaar zijn in deze combinatie, maar het Ram-vrouwtje moet begrijpen dat ze het licht en koel moet houden.

Veel gezelligheid en vuurwerk was te vinden in dit duo. De Gemini-man is meer gericht op zijn uiterlijk en de Ram-vrouw is dol op haar vrijheid, waardoor romantiek hier soms de backstage inneemt.

Compatibiliteit voor vriendschap

Dit tweetal maakt goede vrienden voor het leven. Ze hebben interesse in gemeenschappelijke onderwerpen en daarom zou er veel plezier zijn als ze samen zijn. Ze hebben een echt gezelschap en lachen gewoon om alles onder de hemel. Er zou geen ruimte zijn voor bezitterigheid en andere problemen die de relatie zouden kunnen verstoren.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Gemini-man is niet erg geïnteresseerd in een vaststaand huwelijk. Maar de Ram-vrouw kan hem naar beneden halen en hem voorbereiden op het huwelijk. Ze brengt hem ook de verantwoordelijkheid van het huwelijk en huiselijk geluk bij hem.

Compatibiliteit voor seks

De Gemini-man naar het bed brengen zou een gigantische taak zijn voor de Ram-vrouw. Hij zou alleen opgewonden zijn als er veel vuile praat in het spel is. Het Ram-vrouwtje is erg sensueel en zou worden afgebroken door de mechanische benadering van de Gemini-man. Hij is over het algemeen niet in voor veel seksualiteit of sensuele aanrakingen, maar kijkt liever naar porno, deelt vieze foto's en dergelijke.

Het eindspel

Als de relatie stuk moet, dan moet het Ram-vrouwtje de eerste stap zetten. De Gemini-man zou te afstandelijk zijn om te voelen dat het al een tijdje mis is gegaan onder hen. Er zouden geen emoties en gevoelens bij betrokken zijn. Maar beide zijn veerkrachtig genoeg om elke mismatch te voorkomen.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10