Compatibiliteit met Ram en Ram

Vuur met vuur is een compatibele combinatie, hoewel het een vluchtige, opwindende en soms stressvolle sfeer creëert. Rust, stilte en ontspanning zal moeilijk te bereiken zijn. Als beide mensen proberen de baas te zijn, zullen er geschillen en spanningen ontstaan. Indien nodig zullen ze elkaar verdedigen. Je aartsvijand-b Verveling zal zelden voorkomen in dit duo, omdat beide graag actief zijn.

Wanneer twee ongebreidelde Rammen elkaar in een volle kamer spotten en de seksuele vonken beginnen te vliegen, verspillen ze geen seconde aan het brengen van verlichting. Na ongeveer een minuut gezellig kletsen, slepen ze elkaar naar de dichtstbijzijnde afgelegen plek.


Compatibiliteit met Ram en Ram
Deze twee kunnen elkaar gewoon niet snel genoeg benaderen. Het moment waarop deze twee elkaar ontmoeten, is een echt gloeiend rendez-vous. Een laaiend inferno zal hen omhullen terwijl de krachtige hartstocht spuugt en sist en vervolgens brandt met een gloeiende gloed. Het verlangen zal tijdens deze relatie worden verspreid. Ram is tenslotte een van de tekenen van seks. Het betekent dat ze nooit platonische vrienden kunnen zijn als de een de ander aantrekkelijk vindt, omdat ze ernaar willen handelen. Maar of het nu brutale vrienden zijn of wellustige minnaars, ze zullen het leuk vinden om van alles samen te doen, van een balletje trappen in de achtertuin tot dichtbij knuffelen in het midden van een veld.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit
Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit