Ram Man Met Ram Vrouw

Het Ram-teken staat voor onafhankelijkheid, dominantie, controle, arrogantie en gevoeligheid. De compatibiliteit tussen een Ram-man en een Ram-vrouw hangt af van hoe de een de vrijheid van de ander zou zien. Er zou een betere compatibiliteit bestaan ​​als ze hun individuele bewegwijzering zouden verwijderen. In een relatie moeten beide Ram-individuen alles in het werk stellen om dichterbij te komen en ook elkaars privéruimte of territorium te respecteren.
Beiden moeten ervoor zorgen dat ze hun competitieve karakter en ego op een laag pitje zetten. Ze kunnen elkaar zo leuk vinden of elkaar zo haten, er is geen tussenweg. Elk van de Ram moet een beetje buigen om soepeler te worden. Ram en Ram samen in een relatie maken een levendige show. Er zou veel opwinding en vreugde in de relatie zijn, het enige is dat de dingen onder volledige controle moeten worden gehouden en elke vorm van overmatige toegeeflijkheid moet worden vermeden.

Aries Man-Aries Woman Compatibility

Beroemde Ram-Ram-paren

• Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick

• Robert Downey, Jr. and Sarah Jessica Parker

• Zach Braff and Mandy Moore

• Steven Segal and Kelly LeBrock

• Warren Beatty and Julie Christie

• Ric Ocasek and Paulina Porizkova

Compatibiliteit voor romantiek

Deze combinatie van een Ram-man met een Ram-vrouw heeft waarschijnlijk de hoogste compatibiliteit voor romantiek onder alle dierenriemcombinaties. Deze relatie draait helemaal om passie in al zijn opwindende en sensuele vormen. De vonk in de romantiek zou nooit doven. De Ram-man zou de competentie en onafhankelijke geest van de Ram-vrouw niet vrezen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Twee Ram zijn kameraden voor het leven. Dit is een duo dat veel samen zal doen in het leven. Avontuurlijke activiteiten van allerlei aard helpen dit tweetal bij elkaar te blijven. Als beiden een onnavolgbare geest hebben en bereid zijn risico's in het leven te nemen, dan is dit gezelschap gewoon de hemel.

Compatibiliteit voor huwelijk

In een huwelijk roept de combinatie Ram met Ram op tot wederzijdse groei, avontuur, vechten en uitdagingen aangaan. Als het gaat om routinematige taken van getrouwde mensen, zoals het opvoeden van kinderen, het onderhouden van betere financiën en dergelijke, zouden er problemen zijn. Deze combinatie is niet erg geschikt voor een huiselijk leven. Er zouden ook problemen zijn wanneer een van de personen fysiek, financieel of mentaal meer afhankelijk wordt van de ander.

Compatibiliteit voor seks

In deze combinatie zou er veel openheid en spontaniteit zijn. Impulsen zijn welkom en het moment is altijd goed om seks te hebben.

Het eindspel

Deze relatie kan net zo snel eindigen als hij was begonnen. Als de relatie eenmaal is afgelopen, is er niet meer terug te kijken. Het zou voor beide betrokken partners een do-or-die-situatie zijn.

www.findyourfate.com Beoordeling 3/10