Capricorn compatibiliteit verschillende sekspartner

Onderwerpen in Steenbok hebben een gevoel van plicht en verantwoordelijkheid jegens zichzelf en anderen. Steenbokken solider op weg naar succes. Omdat ze hard werken bij alles wat ze doen, verwachten ze dat iedereen hetzelfde is. Luiheid, apathie en gebrek aan ambitie zijn vreemde woorden voor Steenbokken. Steenbokken lijken al op zeer jonge leeftijd oude hoofden op hun jonge schouders te hebben.

Baby Steenbokken hebben minder driftbuien dan de andere kinderen van de dierenriemcyclus. Steenbokken hebben veel respect, erkenning en veiligheid nodig in hun leven. Alle soorten Steenbokken zijn intrinsiek loyaal, betrouwbaar, eerlijk, hardwerkend en scherpzinnig.


Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Steenbok

Stier Stier  Maagd Maagd  Schorpioen Schorpioen  Vissen Vissen

In-compatibele sterrenbeelden voor Steenbok

Waterman Waterman  Ram Ram  Tweelingen Tweelingen  Leeuw Leeuw  Weegschaal Weegschaal 

Boogschutter Boogschutter 

Variabel Sterrenbeelden voor Steenbok

Steenbok Steenbok  Kanker Kanker 

De inboorlingen van Steenbok blijken een beetje ontspannen te zijn als het gaat om relaties en compatibiliteit. Ze zijn erg voorzichtig in hun benadering van liefde, emoties en partners. Ze zijn soms te kieskeurig en nemen niet zomaar genoegen met iemand in het leven. Degenen die ambitieus zijn, van goede kwaliteit en reputatie en zeer actief zijn, krijgen de overhand in hun leven met een Steenbok. Status en status in plaats van echte liefde wordt door de Steenbokken meer belang gehecht als het gaat om het beslissen over hun partners.

Steenbokken zijn emotioneel gereserveerd en houden hun gevoelens graag bij zichzelf. Daarom kan alleen een vastberaden partner een compatibele oplossing bedenken met een Steenbok. Steenbokken zijn niet impulsief en nemen de tijd om een ​​compatibele partner te vinden. Je hebt veel intellect waar je jarenlang als vrijgezel op kunt wachten om voor het leven de juiste partner te vinden.

Steenbok Man
Compatibiliteit

Capricorn man compatibiliteit

Steenbok Man en Ram Vrouw

Steenbok Man en Stier Vrouw

Steenbok Man en Tweeling Vrouw

Steenbokman en Kreeftvrouw

Steenbok Man en Leo Vrouw

Steenbok Man en Maagd Vrouw

Steenbok Man en Weegschaal Vrouw

Steenbok Man en Schorpioen Vrouw

Steenbok Man en Boogschutter Vrouw

Steenbok Man en Steenbok Vrouw

Steenbok Man en Waterman Vrouw

Steenbok Man en Vissen Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Capricorn Woman Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en Ram Man

Steenbok Vrouw en Stier Man

Steenbok Vrouw en Gemini Man

Steenbok Vrouw en Kreeft Man

Steenbok Vrouw en Leo Man

Steenbok Vrouw en Maagd Man

Steenbok Vrouw en Weegschaal Man

Steenbok Vrouw en Schorpioen Man

Steenbok Vrouw en Boogschutter Man

Steenbok Vrouw en Steenbok Man

Steenbok Vrouw en Waterman Man

Steenbok Vrouw en Vissen Man

Voor de andere sterrenbeelden lijken de Steenbokken een beetje intimiderend. Steenbokken aarzelen ook om gemakkelijk nieuwe vrienden en kennissen te maken. Voor hen is het aangaan van een liefdesrelatie net als elk ander professioneel doel in het leven. Het punt om op te merken is echter dat de Steenbokken zeer intelligent zijn dat partners veel te winnen hebben, wat voor velen onbekend is.

Wat betreft de elementanalyse, de luchttekens en watertekens kunnen goed overweg met de Steenbok als ze allemaal eerlijk tegenover elkaar zijn. De vurige tekens aan de andere kant zijn onvoorspelbaar en kunnen daarom niet met de Steenbokken op de proppen komen. De aardse tekens hebben een betere verstandhouding en compatibiliteit met de Steenbokken omdat hun emoties onder controle zijn en ze praktisch en nuchter zijn.

De Steenbokken nemen het leven in hun eigen tempo wanneer het gemakkelijk of moeilijk is. Ze zijn geduldig en elastisch van aard dat compatibiliteit met hen voor veel sterrenbeelden slechts een taartwandeling zou zijn. Ze kunnen een totaal onverenigbare relatie aangaan om in hun voordeel te werken door louter hun vastberadenheid en wilskracht. Aan de buitenkant lijken ze misschien heel serieus en oprecht, maar ze hebben ook een zacht en teder persoon van binnen die smacht naar een compatibele levenspartner.