Ram Man Met Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Er zouden problemen zijn in de relatie tussen een Ram-man en een Steenbok-vrouw. Omdat beide sterke en standvastige individuen zijn, zouden er frequente klassen van ego en status zijn. Ieder houdt vast aan zijn/haar mening en staat en daarom zouden er af en toe breuken zijn. Om de relatie te laten slagen, moet men toegeven, het zou beter zijn als de Steenbok-vrouw hier het laatste woord heeft.
Maar daarvoor zou het duo hardwerkende, betrokken en doelgerichte individuen zijn die graag samenwerken om aan de top te blijven.

Aries Man-Capricorn Woman Compatibility

Beroemde Ram-Steenbok-paren

• Brando and Tarita Teriipia,

• Warren Beatty and Diane Keaton.

Compatibiliteit voor romantiek

Hoewel deze relatie veel tederheid heeft, zou hier niet veel romantiek te zien zijn. De Steenbok-vrouw is iemand die niet erg ontvankelijk is voor romantische ontmoetingen met de Ram-man.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Ram-man en de Steenbok-vrouw maken niet gemakkelijk vrienden, omdat hun manier om doelen te stellen en de top te bereiken compleet anders zou zijn. De impulsiviteit van de Ram en het uitstelgedrag van de Steenbok botsen meestal op een negatieve noot.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een goede mate van compatibiliteit zijn voor het huwelijk om met deze combinatie te werken. Er zou hier veel toewijding zijn aan de instelling van het huwelijk. Beiden werken hard aan een ge├źngageerd huwelijk en met hier en daar wat speelruimte kan dit duo een goed huwelijk goedmaken.

Compatibiliteit voor seks

De Ram-ram en de Steenbok-geit kunnen goed samengaan tijdens het vrijen. Er zouden hier geen tegenslagen of reserveringen zijn.

Het eindspel

Er zou een periodieke botsing van ego's zijn met deze combinatie. Beide nemen het leven op een zakelijke manier in. Beiden brengen echter geen slapeloze nachten door met gemorste melk als ze eenmaal hebben besloten uit elkaar te gaan.

www.findyourfate.com Beoordeling 7/10