Maagd compatibiliteit verschillende sekspartner

Maagden lijken met vertrouwen achterom te kijken en tegelijkertijd een zekere verlegenheid te tonen bij het vooruitgaan. Maagdelijke onderwerpen blijven graag op de achtergrond en zetten hun organisatorische vaardigheden in om mensen met extraverte talenten te helpen. Virgos zijn praktisch, verstandig, logisch en slim. Ze kunnen bergen maken van molshopen in zowel een positieve als een negatieve context.

Maagden staan ​​bekend om hun kieskeurige, verontrustende, kritische aardseigenschappen die erg irriterend kunnen zijn voor andere symptomen. Het zijn perfectionisten die alles precies goed moeten hebben. Geen enkel teken is kritischer of veeleisender dan Maagd. Ophef, die soms grenst aan obsessie, is duidelijk bij de meeste Maagden.


Maagd-inboorlingen worden vaak verkeerd geïnterpreteerd als behoorlijk benauwd, humeurig en te obsessief in natuur. Het is een mythe dat Maagd niet lang een compatibele relatie kan onderhouden. Maagd is een aards teken, de inboorlingen blijken loyaal, stabiel en oprecht in liefde en relaties te zijn. Daarom zou de compatibiliteit van Maagd-inboorlingen met de andere sterrenbeelden over het algemeen hoog zijn.

Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Maagd

Steenbok Steenbok  Stier Stier  Kanker Kanker  Schorpioen Schorpioen

Incompatibele sterrenbeelden voor Maagd

Weegschaal Weegschaal  Boogschutter Boogschutter  Waterman Waterman  Ram Ram  Tweelingen Tweelingen 

leo Leo

Variabel Sterrenbeelden voor Maagd

Maagd Maagd  Vissen Vissen 

Omdat ze hun emoties niet aan de buitenwereld tonen, worden de Virgos vaak verkeerd begrepen als nogal afstandelijk en zeer privé. Ze zijn echter aardig, behulpzaam en gepassioneerd in een relatie. Ze zijn erg toegewijd aan hun partner, die ze zelfs zichzelf zouden opofferen voor hun partner.

Bij de elementaire analyse zien we dat Maagd als aards teken geen vuurtekens kan krijgen omdat ze te dominant en te fel zijn om te hanteren. Alle Air-borden kunnen een compatibele relatie met hen hebben. Het water en de andere aardse tekens onderhouden ook een compatibele relatie met Maagd-mensen, omdat ze de loyaliteit en toewijding van de Maagden erkennen en oprecht wraak nemen.

Maagd Man
Compatibiliteit

Maagd man compatibiliteit

Maagd Man en Ram Vrouw

Maagd Man en Stier Vrouw

Maagd Man en Gemini Vrouw

Maagd Man en Kreeft Vrouw

Maagd Man en Leo Vrouw

Maagd Man en Maagd Vrouw

Maagd Man en Weegschaal Vrouw

Maagd Man en Schorpioen Vrouw

Maagd Man en Boogschutter Vrouw

Maagd Man en Steenbok Vrouw

Maagd Man en Waterman Vrouw

Maagd Man en Vissen Vrouw

Maagd Vrouw
Compatibiliteit

Maagd Vrouw Compatibiliteit

Maagd Vrouw en Ram Man

Maagd Vrouw en Stier Man

Maagd Vrouw en Gemini Man

Maagd Vrouw en Kreeft Man

Maagd Vrouw en Leo Man

Maagd Vrouw en Maagd Man

Maagd Vrouw en Weegschaal Man

Maagd Vrouw en Schorpioen Man

Maagd Vrouw en Boogschutter Man

Maagd Vrouw en Steenbok Man

Maagd Vrouw en Waterman Man

Maagd Vrouw en Vissen Man

Een van de belangrijke negatieve punten van Maagd zijn in een relatie is dat je zeer kritisch bent over je partner. Je bent een constante zeurder die de beste partners irriteert. Ook lijkt het u aan zelfvertrouwen te ontbreken als het gaat om liefde, relatie of huwelijk. Maagd-jongens worden geadviseerd om hun partner te nemen zoals ze zijn en niet te proberen ze te veranderen op basis van hun grillen en fantasieën. Een open communicatie, zoals een hart-tot-hart-gesprek met de partner, zou de weg betalen voor goedheid in de relatie in plaats van je innerlijke gevoelens op te kroppen.

Maagden hebben een goede seksuele affiniteit, maar ze houden er alleen van als ze denken dat ze bij de juiste partner in het leven zijn. Liefde, romantiek en emoties betekenen veel voor hen dan seks en het is niet hun sterkste punt. Ze blijken ook een beetje verlegen te zijn met betrekking tot seks en aanverwante gesprekken. Te veel nadenken over iemands relatie of partner leidt tot een doodsteek voor Maagd-mensen. Als de Maagden besluiten om te voorkomen dat ze proberen perfect te zijn en willen dat hun partner dat ook is, zou er een betere compatibiliteit in de relatie zijn. De analytische aard van de Virgos maakt over het algemeen de weg vrij voor een compatibele relatie.

Maagd met Ophiuchus - Incompatibel

Hoewel de Maagd en Ophiuchus op een vergelijkbaar mentaal niveau lijken te zijn, zijn ze niet compatibel in een relatie. Maagd is teveel een perfectionist die niet kan worden getolereerd door de Ophiuchus. Ook de Maagd begrijpt de geheimzinnige wegen van de Ophiuchus niet en daarom reizen ze verschillende paden af, resulterend in een onharmonische relatie.