Compatibiliteit met Maagd en Weegschaal

Er is een duidelijk contract tussen hen. Ze zijn allebei kieskeurig en streven naar een zekere mate van perfectie. Emotie en geest vullen elkaar aan. Weegschaal streeft naar evenwicht en schoonheid, dus het is niet waarschijnlijk dat het de kritische kant van Maagd zal provoceren. Voor liefhebbende Weegschalen is het een kwestie van hun hart dat hun hoofd regeert.
De virgos zijn echter andersom en hun hoofden vertellen hun hart wat ze moeten doen. Dus wanneer deze twee elkaar om een ​​emotionele gehechtheid vragen, zal het een botsing zijn tussen Venusiaanse liefde en Maagd-logica.

Compatibiliteit met Maagd en Weegschaal

Luscious Librans hebben een liefde nodig die niet te stomend is aan de seksuele kant. En Maagden hebben een onberispelijke combinatie nodig. De Maagden zijn fascinerend zakelijk op het gebied van romantiek en kunnen hun litanieën van liefde beperken tot één keer per jaar of alleen op hoge dagen en feestdagen. gefrustreerde vlaag.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man compatibiliteit

Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Weegschaal Vrouw

Virgo Woman compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Weegschaal Man