Een Maagd-man en een Weegschaalvrouw hebben niet veel compatibiliteit in hun relatie. Dit komt omdat ze verschillende opvattingen over het leven hebben. De Maagd is een pessimist en introvert, terwijl zij een optimist zou zijn en de wereld met haar hart zou liefhebben. Als het Weegschaalmeisje hem kan winnen, zou er goedheid zijn. Anders zouden er problemen zijn rond de
hoek. Hoewel het duo niet erg geïnteresseerd is in het stichten van een gezin, zijn ze goed als ze aan hun lot worden overgelaten. Beiden hebben een voorliefde voor de goede en mooie dingen in het leven. Terwijl het Weegschaalmeisje zich richt op het socialiserende deel, zou hij werken aan de fijnere details van alles wat ze samen in het leven ondernemen.

Maagd Man-Weegschaal Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Maagd-Weegschaal-paren

&stier; Prins Harry en Chelsy Davy

&stier; Scott Baio en Erin Moran

Compatibiliteit voor romantiek

Dit is een combinatie in de dierenriem waar romantiek en passie het beste samengaan.

Liefde en warmte zouden hier het beste tot uiting komen dat het duo het veelbesproken koppel in het blok zou zijn.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Maagd-man en een Weegschaalvrouw sluiten een zeer verenigbare vriendschap. Dit komt doordat ze gemeenschappelijke interesses delen en werken aan gemeenschappelijke taken. Ze verlangen naar vrede en harmonie in het leven en houden van het leven in al zijn grootsheid. Het duo is meer gericht op kwaliteit dan op kwantiteit. Compromis is vanzelfsprekend voor het paar dat ze een goed niveau van kameraadschap voor het leven delen.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Maagd-man en zijn Weegschaalvrouw-partner hebben veel compatibiliteit in hun huwelijk. Het zou een zeer perfecte, toegewijde en loyale combinatie zijn. Ze hebben een reeks regels en volgen deze naar het woord. Hun leven verloopt op een kalme en gestage manier, waarbij iedereen de partner begrijpt en tevreden stelt terwijl ze samen opklimmen in het leven.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een zeer compatibele affaire zijn tussen een Maagd-man en een Weegschaalvrouw. Ze doen het op een zeer professionele manier die de andere zodiacs zouden kunnen volgen. Veel stijl, passie, romantiek en een nieuwere benadering zouden om de andere keer worden beoefend.

Het eindspel

Als het voor dit paar het einde van de weg is, dan wordt het scheidingsplan door het duo uitgestippeld. Alles zou volgens de regels in een volgorde gebeuren. Beiden zouden een openhartig gesprek hebben en zouden doen wat goed is voor beiden en voor de mensen om hen heen, vooral kinderen en ouderen thuis.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10