Een Maagdvrouw en een Weegschaalman delen een compatibele relatie, maar er is geen garantie dat de relatie lang genoeg zal duren. Het Maagdmeisje is erg praktisch en heeft een negatief beeld van alles in het leven. Aan de andere kant is hij erg emotioneel en besluiteloos, wat het Maagd-meisje gewoon zou uitschakelen. Als beiden besluiten om compromissen te sluiten en elkaar te accepteren
negatieven en positieven in een lichtere geest dan zou er geluk zijn met deze combinatie. Hun collectieve nederigheid en eenvoud brengt hen samen voor het leven, hoewel er zo nu en dan ongelijkheid kan ontstaan.

Compatibiliteit Maagd Vrouw-Weegschaal Man

Beroemd koppel Maagd-Weegschaal

&stier; Jada Pinkett-Smith en Will Smith

Compatibiliteit voor romantiek

Het Maagd-meisje en de Weegschaal-man delen een grotere compatibiliteit als het om romantiek gaat. Er zou een warmte en een zachte relatie zijn die hier niet in woorden kan worden uitgedrukt.

Er zou een mooie mate van intimiteit zijn met het duo. Maar passie zou hier ontbreken, want het is een verspilling van energie volgens het paar. Zowel Maagd als Weegschaal blijken minder gepassioneerd te zijn in vergelijking met de andere dierenriemmensen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Maagdvrouw en een Weegschaalman zijn goede vrienden, zo niet metgezellen in het leven. Dit komt omdat ze wederzijds respect voor de partner delen. Voor elk is de ander zo speciaal in het leven dat er een grotere compatibiliteit zou zijn als ze als vrienden bij het leven betrokken zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Maagd-vrouw en een Weegschaal-man delen een zeer compatibel huwelijksleven. Het zou een match made in heaven zijn, heel harmonieus, vredig en zachtaardig. Het paar zou goede burgers zijn en ze baarden ook goede kinderen. Ze gaan zorgvuldig om met hun financiƫn en relaties. Dit zou een van de ideale paren zijn voor een zeer compatibel huwelijksleven in het algemeen.

Compatibiliteit voor seks

Als het op seks aankomt, hebben het Maagd-meisje en de Weegschaal-man weer een compatibele affaire. Ze hebben wederzijds respect voor beide en willen de andere helft zoveel mogelijk tevreden stellen. Het zou een bevredigende aangelegenheid zijn, hoewel het door het duo als een ritueel zou kunnen worden opgevat. Het zou een kwalitatieve aangelegenheid zijn, al hebben ze dat niet vaak.

Het eindspel

Meestal gedijt deze relatie goed, zelfs onder ongunstige omstandigheden. Maar als het lot het op die manier zou hebben, dan zouden beiden zich wederzijds ontspannen zonder enig korhoen. De scheiding zou in der minne geregeld worden, het zou voor beiden zeer vreedzaam zijn. Het duo zou de andere partner eren en respecteren en dan verder gaan met het leven.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10