Maagd en kanker compatibiliteit

Kanker is geduldig en bereid om te accepteren, Maagd zal niet blij zijn met snel en slordig werk. Maagd is te perfectionistisch om dingen haastig te doen. Kanker is gemakkelijk gekwetst en overgevoelig, dus een Kreeft moet niet bekritiseerd worden als hij een fout maakt. Maagd is niet al te demonstratief als het gaat om het uiten van gevoelens van liefde en genegenheid.
Als de Krab slim genoeg is, zullen ze in staat zijn om hun Maagd te winnen over hun eigen geweldige manieren van zorgen en delen en zal de relatie werken. Maar als de Maagd niet op de gevraagde manier reageert, zullen ze allebei heel erg zijn. gefrustreerde mensen.

Maagd en kanker compatibiliteit

Het probleem tussen deze twee is dat Kreeften gevoelig, emotioneel en aanvoelend volk zijn, terwijl Maagden de hele tijd denken en alles buitensporig rationaliseren.Ze zullen het hoe en waarom van elke situatie uitzoeken, inclusief alles wat romantisch is, terwijl Krabben zich haasten. waar engelen bang zijn om te treden en dingen op een defensieve manier te zien.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man compatibiliteit

Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Kreeft Vrouw

Virgo Woman compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Kreeft Man