Taurus Man Met Maagd Vrouw Compatibiliteit

Deze Stier-man met Maagd-vrouw is een goede combinatie om met elkaar om te gaan. Er zou stabiliteit en hartelijkheid in deze relatie zijn. Ze leven in hun eigen wereld, ongedeerd en niet beïnvloed door de buitenwereld. De sfeer zou oprecht zijn, beide betrouwbaar en af ​​te weren veranderingen of spannende momenten. Ze houden ervan om hun routinewerk samen te doen en zijn onaangetast door invloeden van buitenaf.
Taurus Man-Maagd Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Maagd-koppels

&stier; Daniel Day Lewis en Rebecca Miller

&stier; Jerry Seinfeld en Jessica Sklaar

&stier; Tim McGrath en Faith Hill

&stier; Tony Blair en Cherie Booth

&stier; Will Arnett en Amy Poehler


Compatibiliteit voor romantiek

Romantiek is een vanzelfsprekendheid voor dit duo van Stierman en Maagdvrouw. Beiden zijn even wellustig en flirterig in deze relatie. Maar dan weet de Maagd-vrouw hoe ze het onder controle moet houden, terwijl de Taurus-man het waarschijnlijk op een zeer harde of woedende toon zal uiten. De Maagdvrouw behandelt de stier voorzichtig en daarom wordt het probleem gemakkelijk opgelost.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Taurus-man en de Maagd-vrouw vormen goede vrienden in het leven. Omdat beide aardse tekens zijn, delen ze gemeenschappelijke interesses op aards niveau. Ze houden ervan om dagelijkse routinezaken samen te doen zonder al te veel poespas. Ze zijn erg c-operatief en volgen prachtig de instructies van de ander op dat dit een van de beste duo's voor vriendschap zou zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

Deze combinatie zou ideaal zijn voor een compatibel huwelijk. Ieder kent zijn of haar grenzen, grenzen en verantwoordelijkheden in het huwelijk. Beide zouden praktische en routinematige werken zijn en kinderen, financiën zouden samen in een soepel tempo worden afgehandeld. De Taurus-man en de Maagd-vrouw zijn goede ouders en loyale partners in een huwelijk. Ze verbergen niets en de relatie zou vrij transparant zijn, maar ondoorzichtig voor de buitenwereld.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een goede mate van compatibiliteit zijn in deze combinatie als het gaat om seks en de nawerkingen ervan. De Taurus-man neemt de tijd om de gedachten van zijn Maagd-vrouw te lezen. Aan de andere kant moet ze geduld hebben om de stier naar het water te brengen. Ze moet hem de nuances van de handeling leren, aangezien de Taurus-man meestal niet erg geïnteresseerd is in de fijne kneepjes van de handeling. Na verloop van tijd wordt hij goed opgeleid door de Maagd-dame.

Het eindspel

Het is onwaarschijnlijk dat de Taurus-man en de Maagdvrouw uit elkaar gaan, zelfs niet bij de geringste gelegenheid. Dit komt omdat beide niet overdreven reactief zijn en erg praktisch en nuchter zijn. Als ze bij toeval uit elkaar gaan, beëindigt de Stier het spel langzaam op een gestage manier. De Maagd kan de situatie erg nerveus aan, omdat ze hier niet helemaal aan gewend is..

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10