Stier en Stier Compatibiliteit

Een stabiel, conservatief en nuchtere omgang en deze relatie is blijvend kwaliteiten. Leidt associatie tot levensstijl en tot meer avontuurlijk type. Als ze worden uitgelokt, kunnen ze beiden jaloers en bezitterig zijn. Beide zijn voorzichtig met beveiliging, dit team mist dynamisch initiatief. Ze kunnen wees zo'n gezellig, comfortabel stel dat het charmant is om te zien.

Ze kunnen wees zo'n gezellig, comfortabel stel dat het charmant is om te zien. Deze twee wil zowel gastronomische als seksuele geneugten. Zodra het eten is voorbij, zal de stier terugkeren naar zijn stoel, klaar voor een dutje, terwijl zijn Taurean doet de afwas en gaat dan zitten met haar breiwerk Kijk, hun relatie gaat helemaal over huisjes die verstrengeld zijn met rozen en tedere liefdevolle zorg en ze zullen allebei zo gelukkig zijn als sandbulls, hun traditionele rollen in het leven uitleven.


Stier en Stier Compatibiliteit

Hun grootste ondergang zal zijn als ze allebei zo koppig zijn dat geen van beiden ooit toegeeft over alles. Omdat het vaste mensen zijn, blijven ze graag bij het echte beproefd en willen niet experimenteren met iets dat ze weet niets over. En hoewel die vastberadenheid een onbreekbare band zou kunnen vormen tussen hen in, kan het ook betekenen dat ze allebei hun hakken in het zand zetten zodanig dat ze allebei te onverzettelijk voor woorden worden als ze de hardnekkige en hardnekkige aspecten van hun aard kunnen overwinnen, ze zullen ontdekken dat ze een langdurige liefde voor altijd hebben en zullen leef nog lang en gelukkig. Ze zullen kennen graag alle bewegingen in hun liefdesspelen en zullen gerustgesteld worden door een regelmatige romantische routine. Als een van deze runderstieren er een paar heeft vluchtige en wispelturige planeten die paraderen over hun hemelse kaart, dat zou de amoureuze appelkar van streek kunnen maken en hoe steviger zwijn zal aanvoelen bedreigd en op hun hoede als hun partner een paar emotionele probeert experimenten.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens compatibiliteit Stier Mens compatibiliteit
Stier Vrouw compatibiliteit Stier Vrouw compatibiliteit