Taurus Man Met Taurus Woman Compatibiliteit

Als er ooit een match in de hemel zou zijn, dan zou het het Taurus-mannetje met het Taurus-vrouwtje zijn. Beide aardse tekens delen dezelfde waarden in het leven en daarom zouden er geen grote wrijvingen in het leven zijn. Beiden blijken zeer conservatief en materialistisch te zijn en zijn bedaards dat ze zonder veel misverstanden in het gezelschap van de ander genieten en geen andere metgezel in het leven nodig hebben.
Taurus Man-Taurus Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Stier-paren

• Jack Nicholson en Jessica Lange

• Jack Nicholson en Candice Bergen

• Melissa Gilbert en Bruce Boxleitner

• Jill Clayburgh en Al Pacino

• Carmen Electra en Dennis Rodman


Compatibiliteit voor romantiek

De Taurus-man en de Taurus-vrouw zijn erg nuchter, vandaar dat er niet veel romantiek aan de buitenkant te zien is. Er zou echter veel passie en seksuele aantrekkingskracht bij hun privéleven betrokken zijn. De compatibiliteit voor romantiek hangt af van hoe beide individuen dingen en tijd in hun hand hebben.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Taurus-vrouwtje en het Taurus-mannetje maken betere vrienden in het leven omdat ze elkaar goed begrijpen. Ze hebben een gemeenschappelijke basis om aan vast te houden. Er zou echter bezitterigheid zijn die de vriendschap soms zou kunnen bederven. Elk moet oppassen dat ze de gevoelens en de emotionele behoeften van de ander niet kwetsen om de vriendschap de tand des tijds te laten overleven.

Compatibiliteit voor huwelijk

Deze combinatie van een Stier-mannetje en een Stier-vrouwtje is zeer geschikt om te trouwen. Beiden verlangen naar een stabiele relatie en een vast leven en daarom zullen er geen grote belemmeringen of problemen zijn in dit huwelijk. Stabiliteit en een stevig fundament houden deze relatie sterk in turbulente tijden.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een betere mate van compatibiliteit zijn voor seks in deze relatie. Voor Stier zijn fysieke behoeften de sterkste kant. Daarom zorgt ieder ervoor dat hij of zij de ander zowel seksueel als fysiek bevredigt. Er zou op dit gebied een goede mate van openheid zijn die de relatie verder stabiliseert en voedt.

Het eindspel

Er zou een goede mate van compatibiliteit met dit duo zijn, zodat er geen reden zou zijn om het spel te beëindigen. Maar verdwaalde en financiële problemen die soms opduiken, kunnen de relatie verstoren om hetzelfde te beëindigen. Maar als de grens eenmaal is overschreden, is er voor beide geen weg terug. De relatie loopt voor beide betrokkenen om als ze de relatie afblazen.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10