Ram compatibiliteit verschillende sekspartner

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Dit teken moet meer dan enig ander leiden. Een geboren krijger, onbevreesd en moedig als hij positief is, maar roekeloos en roekeloos als hij negatief is, een Ram-persoon is moeilijk te negeren, zeer competitief, moeilijk te verslaan, in onaangenaam irritant, maar vreemd aardig. , van nature extravert en impulsief.

Geladen met energie en vitaliteit, laden ze zich op volle kracht in hun inspanningen en verwachten ze dat mensen ze bijhouden. De meeste Ariaanse mensen zijn direct, uitgesproken en ongecompliceerd. Ariërs kunnen toeslaan en pijn doen, zowel mentaal als fysiek, maar ze vergeven net zo snel en vergeten.


Ram-jongens zijn vol energie en zijn behoorlijk intens van aard, maar het is bekend dat ze soms driftbuien vertonen. De compatibiliteit van de inboorlingen van de Ram hangt daarom af van hoe goed de partner de Ram toestaat zijn of haar individuele vrijheid en onafhankelijkheid te hebben. Aries-inboorlingen die agressief en koppig zijn, maken de andere tekens behoorlijk beangstigend en daarom lijkt compatibiliteit met een Ram-persoon een grote vraag. Ze zijn seksueel sterk en fysieke connecties betekenen veel voor hen.

Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Ram

Tweelingen Tweelingen  leo Leo  Boogschutter Boogschutter  Waterman Waterman

In-compatibele sterrenbeelden voor Ram

Stier Stier  Kanker Kanker  Maagd Maagd  Schorpioen Schorpioen  Steenbok Steenbok  Vissen Vissen

Variabel Sterrenbeelden voor Ram

Ram Ram  Weegschaal Weegschaal 

Tijdens de eerste fasen van een relatie met een Ram-persoon zou er een betere compatibiliteit zijn. Na verloop van tijd zouden er echter tekenen van stress in de relatie zijn, aangezien sommige Ram-jongens egoïstisch of egocentrisch blijken te zijn. Alleen de zeer gevoelige sterrenbeelden kunnen goed overweg met een Ram-persoon in een relatie, omdat ze de emotionele aard van hun Ram-tegenhangers heel goed kunnen begrijpen.

Wat betreft de elementaire analyse: Ram is een vurig teken en daarom zou een combinatie met een ander vurig teken de hel loslaten in een vurig inferno. De compatibiliteit van de Ram met de luchttekens zou het goed doen waar de passie van de Ram en de levensconcepten van de luchttekens goed samen kunnen gaan. Met een aards teken zouden er tekenen zijn van elkaar verstikken dat compatibiliteit in het leven gewoon uitgesloten zou zijn.

Inwoners van de Ram houden van een avontuurlijk en gepassioneerd persoon als hun partner in het leven. Maar dan zijn ze tegen degenen die temperamentvol, egoïstisch en roekeloos zijn in het leven. Ook Ram-mensen zijn niet zo trouw in een relatie. Ze blijken overhaaste en onbezonnen beslissingen te nemen over liefde en relaties en zouden later spijt krijgen. Alleen degenen die de emotionele aanvallen van een Ram aankunnen, kunnen doorgaan met een compatibele relatie met hen. Maar houd er rekening mee dat het leven met een Ram-man of -vrouw nooit saai en gewoon zou zijn. Het is aan de partner om te buigen voor de eisen en de vurige aard van een Ram voor compatibele relaties.

Ram met Ophiuchus - Compatibel

Een Ophiuchus is op alle mogelijke manieren compatibel met de agressieve Ram. Hoewel Ophiuchus ook ongeduldig is in het leven als een Ram, zijn ze niet zo agressief als een Ram, maar banen ze zich een weg door emotionele omwentelingen. Ram kan de emotionele excessen van de Ophiuchus gewoon niet lang verdragen en daarom verloopt deze relatie goed op ruige wegen.