Compatibiliteit met Ram en Weegschaal

Vurige Ram en Luchtige Weegschaal heeft natuurlijke affiniteit, hoewel het tegengestelde tekens zijn. Ze kunnen zowel afstoten als aantrekken. Als er een conflict ontstaat, zegeviert Ram terwijl Weegschaal van streek raakt en vertrekt. In eerste instantie is er vaak een sterke fysieke of emotionele aantrekkingskracht tussen deze twee. De archetypische Arian en zijn sexy sidekick -een echte bibliothecaris is een goed duo.

Weegschalen zullen zeggen dat ze het geluid daarvan niet leuk vinden beetje, maar als ze eenmaal aan de slag zijn, zullen ze er elke minuut van genieten en de erotiek zal allerlei soorten driften en golven van binnen doen ontwaken hen.


Compatibiliteit met Ram en Weegschaal
Wanneer Ram een ​​team vormt met Libra vormen ze een heerlijk duo, met de relaxte, weelderige Weegschalen volledig in strijd met die ruige en tuimelende rammen. Dit tweetal zijn zo geweldig voor elkaar dat ze heerlijk zijn om te zien. Assertieve Arianen zullen hun Weegschaalliefhebbers leren om meer voor zichzelf op te komen en niet gedragen zich als deurmatten, zodat alles en iedereen eroverheen kan stampen. Ze zullen vertel hen dat hoewel saamhorigheid geweldig kan zijn, iedereen uniek is op de een of andere manier.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit

Ram Man en Weegschaal Vrouw

Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit

Ram Vrouw en Weegschaal Man