Ram Vrouw Met Weegschaal Man Compatibiliteit


Er wordt gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken en dit geldt ook in deze combinatie als beide tegengestelde tekens. Weegschaal zou een goede beschermer zijn van het Ram-vrouwtje als ze ten onder gaat vanwege haar impulsieve handelingen. Hier zou veel romantiek en passie bij komen kijken. De diplomatie van de Weegschaal en de moed van de Ram zouden de relatie helpen overleven.
Een langzame en gestage beweging zal ervoor zorgen dat dit duo slaagt in het leven. De aanhoudende aard van de Weegschaal verstoort over het algemeen de Ram die gedijt op impulsieve handelingen.

Aries Woman-Libra Man Compatibility

Beroemd Ram-Weegschaal-paar

• Brynn and Phil Hartman

• Keira Knightley and Rupert Friend

• Jennifer Esposito and Bradley Cooper.

Compatibiliteit voor romantiek

Deze combinatie heeft een grotere compatibiliteit als het om romantiek gaat.

Maar naarmate de tijd verstrijkt, kan de relatie zuur worden. De agressieve aard van Ram en de recessieve aard van de Weegschaal zou de relatie met de negatieve polen bevorderen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Ram-vrouw en een Weegschaal-man maken geen goede vrienden. Dit komt omdat ze tegengestelde tekens hebben en daarom zou er niets gemeenschappelijks zijn voor de ontwikkeling van kameraadschap. Een positieve opmerking hier is dat de onafhankelijke aard van de Ram geliefd zou zijn bij de Weegschaal-man die graag alleen gelaten wordt.

Compatibiliteit voor huwelijk

De compatibiliteit voor het huwelijk zou hier op een optimaal niveau zijn. Het adagium dat tegenstellingen aantrekken werkt in eerste instantie. Maar als dit op een positieve noot moet doorgaan, moet het Weegschaalmannetje niet met dingen slepen en in plaats daarvan toegeven aan de grillen en fantasie├źn van zijn Ram-partner.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou in deze combinatie een interessante dagelijkse aangelegenheid zijn. Het Ram-vrouwtje vol passie zal het volhouden. De mannelijke Weegschaal zou even verbaasd zijn over haar gedurfde bewegingen en beantwoordt aan zijn mannelijke instincten.

Het eindspel

Dingen lijken normaal te zijn als de relatie plotseling zou eindigen. Het Ram-vrouwtje zou vol vuur zijn en de Weegschaal-man zou ijskoud zijn als het duo zonder veel ophef van elkaar afscheid nam.

www.findyourfate.com Beoordeling 2/10