Weegschaal compatibiliteit verschillende sekspartner

Weegschaalonderwerpen hebben de neiging om hun leven rond liefde en relaties te richten. Mensen die onder dit teken zijn geboren, hebben een partner nodig om op hun best te zijn en zich vervuld te voelen. Bibliotheken zijn terughoudend om een ​​richting te kiezen totdat ze er absoluut zeker van zijn dat het de juiste is. Om deze reden worden ze vaak als besluiteloos beschouwd. Weegschalen houden ervan om een ​​gevoel van orde in hun leven op te leggen-

alles moet er perfect uitzien, kleding, bezittingen, huis en omgeving moeten nauwgezet schoon en netjes zijn. De meeste librans hebben een harde, koude, stalen kern. Wanneer ze worden geconfronteerd en gedwongen hun ware aard te laten zien, kunnen onderwerpen met dit teken opmerkelijk hard, agressief en verbaal zelfbeschermend blijken te zijn.


Uiterlijk sympathiek, genadig en zorgzaam, komt het als een verrassing wanneer bij de minste zweem van problemen Librans snel verdwijnen. Het bereiken van evenwicht in alle aspecten van hun leven is het uiteindelijke doel van de meeste Librans, maar soms rechtvaardigt het middel niet het einde.

Zodiac compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Weegschaal

Tweelingen Tweelingen  leo Leo  Boogschutter Boogschutter  Waterman Waterman

In-compatibele sterrenbeelden voor Weegschaal

Schorpioen Schorpioen  Steenbok Steenbok  Vissen Vissen  Stier Stier  Kanker Kanker 

Maagd Maagd 

Variabel Sterrenbeelden voor Weegschaal

Weegschaal Weegschaal  Ram Ram 

Weegschalen staan ​​erom bekend dat ze in beslag worden genomen en geobsedeerd zijn door liefde waar ze met heel hun hart van houden en er ook naar verlangen om bemind te worden. Romantiek, liefde en relaties zijn essentieel voor hun overleving. Daarom zorgen ze ervoor dat ze niet alleenstaand zijn of alleen zijn en graag een relatie onderhouden als ze er een zijn. Alle Weegschalen vragen om een ​​zeer compatibele levenspartner en zouden bergen verzetten om hetzelfde te krijgen.

Weegschaaljongens zijn erg sociaal en diplomatiek, maar bij het kiezen van een liefdespartner blijken ze een beetje blind te zijn. Sommige Weegschalen zijn zo wanhopig op zoek naar een relatie dat ze niet weten hoe ze mensen moeten discrimineren. Als ze eenmaal een relatie hebben, zelfs als het een mislukte of een beledigende relatie is, blijken ze daar ondanks de kansen aan vast te houden.

Weegschaal Man
Compatibiliteit

Weegschaal man compatibiliteit

Weegschaal Man en Ram Vrouw

Weegschaal Man en Stier Vrouw

Weegschaal Man en Gemini Vrouw

Weegschaalman en Kreeftvrouw

Weegschaal Man en Leeuw Vrouw

Weegschaal Man en Maagd Vrouw

Weegschaal Man en Weegschaal Vrouw

Weegschaal Man en Schorpioen Vrouw

Weegschaalman en Boogschuttervrouw

Weegschaal Man en Steenbok Vrouw

Weegschaal Man en Waterman Vrouw

Weegschaal Man en Vissen Vrouw

Weegschaal Vrouw
Compatibiliteit

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaal Vrouw en Ram Man

Weegschaal vrouw en Stierman

Weegschaal vrouw en Gemini man

Weegschaal vrouw en Kreeft man

Weegschaal vrouw en Leo Man

Weegschaal vrouw en Maagdman

Weegschaal vrouw en Weegschaal man

Weegschaal vrouw en Schorpioen man

Weegschaal vrouw en Boogschutter man

Weegschaal vrouw en Steenbok man

Weegschaal vrouw en Waterman man

Weegschaal Vrouw en Vissen Man

Hoewel de Weegschalen diplomatiek zijn, verlangen ze naar een kalm en evenwichtig leven met hun partners. Daarom kunnen ze op elk deel van hun leven worden gedomineerd door de sterkere sterrenbeelden. Als je een evenwichtige omgeving kunt creëren, dan zou er een compatibele atmosfeer zijn.

Weegschalen blijken ook te flirten en dwalen af ​​in relaties die compatibiliteit met de partner een vraagteken worden. Vleierij kan veel Weegschalen op hun knieën laten vallen. Je bent ook zo naïef dat je wat relaties betreft door bijna iedereen in de stad voor de gek kunt worden gehouden.

Wat betreft de elementaire analyse, de vuurtekens kunnen goed worden met de Weegschalen, omdat ze eerlijk, nuchter en ongecompliceerd zijn. Weegschaal die een luchtteken is, wordt ook goed met de andere luchttekens omdat er een betere match is tussen geest en materie.

Als er een compatibele relatie zou moeten zijn in het leven van een Weegschaal, dan zou hij of zij zijn of haar idealistische aard moeten loslaten en tot de praktische betekenis komen. Ga weg van je dromen van een perfecte 100 procent ideale relatie en zie de realiteit onder ogen zodat compatibiliteit kan gedijen, lieve Weegschaal.

Weegschaal met Ophiuchus - Compatibel

De compatibiliteit tussen een Weegschaal en een Ophiuchus-persoonlijkheid zou gewoon geweldig zijn, omdat beide altijd op zoek zijn naar nieuwe dingen in het leven. Ze zijn creatief, streven intellect na en zijn zeer creatief. Ze houden ook van reizen en samen plaatsen verkennen. Elk stimuleert de ander mentaal en daarom zou het gemakkelijk zijn. Beiden genieten van de mooie dingen in het leven, vooral kunst.