Compatibiliteit met Weegschaal en Stier

Band tussen de Stier en de Weegschaal zijn afhankelijk van gevoelens en genegenheid of wederzijdse waardering voor schoonheid en fijnere dingen van het leven. Harmonie is hun gemeenschappelijke punt en ze vermijden provocatie. Diplomatieke Weegschaal kan de koppige Stier tactvol manipuleren. Ze hebben allebei genoegens nodig en luxe. Omdat ze allebei worden geregeerd door Venus, de planeet van liefde, het zorgt ervoor dat ze energie in verschillende richtingen uitstralen
Stieren behoren tot het element aarde, dus Venus zal ze tastbaarder maken en uiterst sensueel. Maar omdat weegschalen luchttekens zijn, zijn ze dat ook zoals perziken en room, honing en rozen.

Weegschaal-Stier-compatibiliteit

The Bulls en hun evenwichtige vrienden hebben veel gemeen: ze willen allebei een bestaan ​​dat is perfect vredig en een sfeer met hun amour dat bruist van schoonheid, geen brickbats. Als ze de rijken van romantiek uitsluiten en worden zakenpartners of iets dergelijks, de Venusiaanse invloed misschien niet sterk genoeg zijn om ze samen te laten tikken en ze zouden kunnen wegdrijven af in verschillende richtingen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man en Stier Vrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Stierman