Weegschaal en Maagd compatibiliteit

Er is een schijnbaar contract tussen hen. Ze zijn allebei kieskeurig en zoeken een zekere mate van perfectie. Emotie en geest vullen elkaar aan. Weegschaal streeft naar evenwicht en schoonheid, dus het is niet waarschijnlijk dat dit zal gebeuren provoceren de kritische kant van Maagd. Voor liefhebbende Weegschalen is het een geval van hun harten die hun hoofd regeren.
De virgos zijn echter de andere helemaal rond en hun hoofden vertellen hun hart wat ze moeten doen. Dus wanneer deze twee vragen elkaar om een ​​emotionele gehechtheid, het zal een zijn botsing tussen Venusiaanse liefde en Maagd-logica.

Weegschaal-Maagd-compatibiliteit

Luscious Librans hebben nodig een liefde die niet al te stomend is aan de seksuele kant. En Maagden hebben een ongereptheid nodig De Maagden zijn betoverend zakelijk op het gebied van romantiek en kunnen hun litanieën van liefde beperken tot één keer per jaar of slechts één keer per jaar hoge dagen en vakanties. Hun romantische terughoudendheid kan hun Weegschaal sturen geliefden in een gefrustreerde vlaag.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man en Maagd Vrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Maagdman