Compatibiliteit met Weegschaal en Tweelingen

Deze combinatie zorgt voor een wederzijdse waardering van alles wat verfijnd, artistiek, mooi, sociaal, interessant en informatief is. Tweelingen communiceren graag, dus delen ze graag met Weegschaal, die op zijn beurt niet verzadigd of compleet is als hij alleen is. Tweelingen en Weegschaal hebben zoveel gemeen dat er soms geen woorden nodig zijn.
Ze hebben allebei een intellectuele band nodig met hun minnaar, want geen van beiden kan voor dwazen vallen.

Libra-Gemini Compatibility

De weelderige Libran-manier van vrijen zal de tweeling echt transformeren, die zal verdrinken onder een heerlijke stortvloed van liefdesbrieven, gepassioneerde gedichten en soms flarden liedjes. In ruil daarvoor, dat Geminian snelle humor zal de Weegschaal aan het lachen houden en die plotselinge schommelingen van de mercuriaanse stemming, van onstuimige pompeusheid tot verrukkelijke romantiek in de tijd dat het hartstilstand nodig heeft om te pingelen, zal ervoor zorgen dat de Venusiaanse valentijnskaart nooit afwijkt van het pad van ware liefde .

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man en Gemini Vrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Gemini-man